Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

вторник, 10 декември 2013 г.

И у нас, представяте ли си, имало все още протестиращи - независимо от студа!



И у нас, представяте ли си, имало все още протестиращи, независимо от студа!!! Но народът, разбира се, в огромното си мнозинство лежи на топлите дивани - и се чеше гдето не го сърби!

Снимка - от страницата на Нина Денева

Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!  (Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

2 коментара:

Анонимен каза...

У вас, у нас - колко пъти да повтарям, че проблемът на България е ЛИПСАТА НА ЯСНА ПОЛИТИЧЕСКА АЛТЕРНАТИВА. Ако такава се появи, утре на улицата ще са стотици хиляди и Ангел Грънчаров ще спре да мрънка и да се оплаква досущ като българите, които именно в това обвинява. Толкова ли е трудно да се разбере това? В името на какво точно да излязат българите сега на улицата? За да реставрират предходните управления?

Ангел Грънчаров каза...

Винаги има ясна политическа алтернатива, драги български дървен "философе" - или, още по-добре, драго българско мрънкало. Винаги! Това, че Вие лично не виждате тази алтернатива, или че не щете от някакъв свой инат да я признаете, е съвсем друг въпрос. Разбрахте ли: винаги има алтернатива. Точка.