Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

четвъртък, 27 февруари 2014 г.

Гражданинът Октай Енимехмедов, свободен по дух, роб по участ, бе осъден от български съд



"Оставам с впечатлението, че обществото е изгубило вяра, че сред нас съществуват герои, които излагат на риск живота си - за да защитят най-скъпите ценности за един народ. Отказвам да се приема за виновен заради съществуването си, за способностите ми, за това, което исках да направя и го направих добре. В полза на историческата истина, аз, гражданинът Октай Енимехмедов, свободен по дух, роб по участ, студент, проявих доблест, съпоставима на героите от древногръцката митология. В действията си бях воден изцяло от чувството за дълг. Топката е във вашите ръце. Вие решавате на кого да я подадете – на нас бъдещите архитекти или към старите играчи.”

Октай Енимехмедов

Виж също 3 години и шест месеца затвор за Октай Енимехмедов (Нападателят на Доган трябва да заплати и сумата от 7487,77 лева), където между другото пише:

Психолози от Института към МВР, които бяха призовани като свидетели на предишното заседание заявиха, че Октай не е имал намерение да убива Ахмед Доган, а само да го накара да се стресне и дори да се изпусне (да се напикае, бел. моя, А.Г.) от страх. Това оборва тезата на прокуратурата, че Октай е имал намерението да умъртви тогавашния лидер на ДПС.

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров ЕРОТИКА И СВОБОДА (с подзаглавие Практическа психология на пола, секса и любовта), 8.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-332-0, 168 стр. Една книга, създадена с цел да облекчи разбирането от младите хора на най-значими за живота проблеми, по които сме длъжни да имаме цялата достижима яснота. Всеки трябва да достигне до своята лична истина, без която трудно се живее, без която животът ни се превръща в абсурд. Книгата ЕРОТИКА И СВОБОДА е написана за тия, които живеят с духа на новото, на завърналия се при себе си човешки живот и на свободата.

Няма коментари: