Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

понеделник, 3 март 2014 г.

Ето как мисли един "враг" от Западна Украйна



Уважаеми кримчани, рускоезични граждани на Украйна, жители на югоизточната част на нашата страна,

Казвам се Андрий Садовий и работя като кмет на град Лвов. Напоследък вероятно често ви плашат, че въоръжени екстремисти, „западняци”, ще дойдат при вас, в градовете ви и ще ви нападат. И затова в нашата страна трябва да влезе войската на друга държава, за да ви защити от бандеровците на Западна Украйна. (ОЩЕ >>>)

Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!  (Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

3 коментара:

Bacho Кольо каза...

Думи на държавния секретар на САЩ - Джон Кери. Не ми се превежда - кой разбрал - разбрал:
"И мы готовы действовать с россиянами против любых хулиганов, бандитских выходок, чтобы создать стабильность на Украине и позволить украинскому народу сделать свой выбор, касающийся будущего"

Ангел Грънчаров каза...

За какви "бандити" става дума? Че не разбрах нещо. Да не намекваш, че кметът на Лвов ти изглежда като... бандит?

Bacho Кольо каза...

Намеквам за нещо съвсем друго - на този кмет не му вярвам - тъкмо кмета на Лвов не си мръдна пръста, когато бандитите, хулиганите, и неонацистите вилняха и безчинстваха града, за който той отговря.
И даже го подозирам, че той помагаше в организацията на прехвърлянето на бандеровците от Лвов в Киев.