Представена публикация

Ще се намери ли благодетел, който да помогне да спасим списание ИДЕИ?

Списание ИДЕИ , което издавам от 12 години, е застрашено да умре поради крайната бедност на издателя му, моя милост, учител по философия, ...

събота, 5 април 2014 г.

Ето тук можете да прочетете романа на В.Пелевин Generation „П“

Generation „П“

Виктор Пелевин

Съдържание:

Поколението „П“
Драфт Подиум
Тихамат-2
Трите загадки на Ищар
Бедни хора
Пътят към себе си
Homo zapiens
Тихото пристанище
Вавилонската марка
Вовчик Маляка
Институтът по пчеларство
Облак в гащи
Ислямският фактор
Критични дни
Златната стая
Туборг Ман

ДРУГИ КНИГИ НА В.ПЕЛЕВИН

ЗАБЕЛЕЖКА: На таблета си не мога да чета текстови файлове (кой знае защо, този проблем още не мога да го реша, ако някой може да помогне да се обади) и ето как измислих да прецакам таблета си и да го накарам да ми служи и по тази линия. Е, покрай това и други хора ще могат да прочетат този роман.

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров БЪЛГАРСКАТА ДУША И СЪДБА (с подзаглавие Идеи към нашата философия на живота, историята и съвременността), , 12.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-375-7, 354 стр. Книгата е новаторски опит за по-цялостно представяне и описание на битуващите в нашето съзнание исторически и "народопсихологични" комплекси, които определят и нашите реакции спрямо съвременните реалности на живота ни. Авторът търси смисъла, който се крие в случващото се с нас самите, изхождайки от предпоставката, че ясното съзнание за това какви сме като индивиди и като нация е основа на така необходимата ни промяна към по-добро. А този е залогът за бъдещия ни просперитет.

Няма коментари: