Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

четвъртък, 22 май 2014 г.

На 24 май дейците за свободолюбиво образование ще поискат промяна, демокрация и плурализъм сега, веднага!

Национална мрежа на родителите кани всички, които желаят свобода и промяна в образованието, да отбележим заедно 24 май по начин, който наистина съответства на любовта ни към образованието и да покажем, че не се примиряваме с официозните бутафории. Идеята е да сплотим силна общност около споделените ценности на свободата и отговорността, които единствени могат да доведат до истинско възраждане на българското образование! Нека на 24 май да закачим тази декларация на яркожълт плакат на видни места из града. Декларацията е на нашия сайт - подписвайте и разпространявайте! Ето как можете да се включите - вземете плакати от ул. 6-ти септември 7а (Дюсян Меломан) или се обадете на 0896658560 (Явор) - сложете на входа (в асансьора) на мястото, което живеете - уговорете познати, които държат магазин с витрина (или галерия, или заведение) да ги закачат на 24-ти май - говорете с приятели, които биха вършили това (уговарянето техни познати с витрини) - снимайте се с плаката, както и места, които са закачили плаката - качвайте снимките в групата както и в личния си профил - пишете на приятели, които работят в медии, за да ни отразят на 24-ти - споделете тази картинка с покана към всеки, който споделя казаното в декларацията, да се присъедини.

Национална мрежа на родителите кани всички, които желаят свобода и промяна в образованието, да отбележим заедно 24 май по начин, който наистина съответства на любовта ни към образованието и да покажем, че не се примиряваме с официозните бутафории. Идеята е да сплотим силна общност около споделените ценности на свободата и отговорността, които единствени могат да доведат до истинско възраждане на българското образование!

Нека на 24 май да закачим тази декларация на яркожълт плакат на видни места из града!

Явор Ганчев

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров ЕРОТИКА И СВОБОДА (с подзаглавие Практическа психология на пола, секса и любовта), 8.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-332-0, 168 стр. Една книга, създадена с цел да облекчи разбирането от младите хора на най-значими за живота проблеми, по които сме длъжни да имаме цялата достижима яснота. Всеки трябва да достигне до своята лична истина, без която трудно се живее, без която животът ни се превръща в абсурд. Книгата ЕРОТИКА И СВОБОДА е написана за тия, които живеят с духа на новото, на завърналия се при себе си човешки живот и на свободата.

Няма коментари: