Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

петък, 23 май 2014 г.

Назначена от ГЕРБ директорка уволни от работа политически блогър заради това, че е написал обидно "Открито писмо" до Бойко Борисов!



На 12 май 2014 г., понеделник, изпратих следното Безпощадно правдолюбиво писмо до Б.Борисов: "Или се вслушайте в глухия, идещ от дълбините призив на историята – или си обирайте крушите!". Точно седмица по-късно, на 19 май бях уволнен в качеството ми на преподавател по философия и гражданско образование от директорката на ПГЕЕ-Пловдив Стоянка Анастасова, която беше назначена на този пост - я, какво съвпадение?! - по време на управлението на същия този Бойко Борисов, беше назначена от неговия министър на образованието С.Игнатов. Дали наистина всичко това е просто съвпадение по време - или има и някаква по-съществена, причинна връзка, аз това не мога да кажа, но нищо не ми пречи да предполагам. Сиреч, да мисля и в тази посока. Интересно е, че заради писмото ми до Б.Борисов, както се полага, бях обруган от негови разгорещени фенки, писмото ми беше наречено "злобно", "неправилно мислещо", "клеветническо", "нямащо нищо общо с фактите" и не помня още как, но отзив от самия адресат не получих никакъв, никаква реакция от негова страна нямаше; предполагам пиарите са му дали умния съвет да мълчи, щото а каже нещо, това ще означава откриване на дискусия, която може да доведе до негативни последици за въпросната партия, за ГЕРБ.

Да, умен съвет са дали пиарите на Б.Борисов, той упорито замълча, с което мълчание фактически призна правотата на моите обвинения и подозрения; щото ако това, което му казах, беше съвършено неверно, той, разбира се, би могъл да реагира, ала ето, той замълча, явно няма какво да каже, няма шанс да се оправдае. Мълчанието в такъв случай със законно право може да се тълкува по указания начин: като "знак за съгласие". От друга страна мълвата в Пловдив обаче твърди, че съпругът на директорката на ПГЕЕ-Пловдив бил "с много стабилни връзки" в ГЕРБ, включително стигащи до самия Б.Борисов, което и обяснява защо тя можа да спечели оня същия директорски "конкурс", в който участваха изключително много сериозни кандидати, но се оказа, че никой от тях нема шанс да я победи. Та ето сега едно такова обяснение, именно, че съм бил уволнен от тъй благодарната на ГЕРБ за службата и поста си директорка един вид за да се отблагодари с нещичко за назначението си, е много близко до ума. И какво ми пречи да попитам лично Б.Борисов за това дали има някаква такава връзка - след като с него сме фейсбук-"приятели"? Ето какво му написах там на лични съобщения: (ОЩЕ >>>)

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров ЕРОТИКА И СВОБОДА (с подзаглавие Практическа психология на пола, секса и любовта), 8.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-332-0, 168 стр. Една книга, създадена с цел да облекчи разбирането от младите хора на най-значими за живота проблеми, по които сме длъжни да имаме цялата достижима яснота. Всеки трябва да достигне до своята лична истина, без която трудно се живее, без която животът ни се превръща в абсурд. Книгата ЕРОТИКА И СВОБОДА е написана за тия, които живеят с духа на новото, на завърналия се при себе си човешки живот и на свободата.

4 коментара:

Анонимен каза...

Костов беше казал, че трябва да се атакува мозъка, на машите, така че напишете писмо до Владимир Владимирович, но даже не лично до него, а го адресирайте „чрез ВВП до руското стратегическо ръководство”, което стои дори над Путин и от което той в най-добрия случай е само част. „Стратезите” вероятно се събират в най-тайните подземия на Кремъл с маски и бели мантии и не си говорят, за да не ги подслушат, а само си пишат бележки, които след това изяждат – хаха. Това в рамките на шегата, но че процесите на посткомунистическото пространство се движат от някакво секретно Политбюро, почти няма съмнение.

Ангел Грънчаров каза...

Таваришч, явно съвсем си почнал да превърташ. Значи не Путин решава, а... масоните! Няма ли психиатрии наоколо? :-)

Анонимен каза...

Смях в залата :d

Валентин Комитов

Анонимен каза...

"Демокрация и свобода на словото " .... ?!

Мария Христова