Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

петък, 30 май 2014 г.

Един умопомрачително феноменален донос, снабден с кратък нравствен разбор

Под това небе има всякакви хора, абсолютно всякакви - и достойни, и мерзавци, и смели, и страхливци, и морални, и аморални, и човечни, и безчовечни, и какви ли не още, да, и свободни, и роби, и също така хора със слугински манталитет, абе всякакви има, изобщо никой не може да ги изброи какви са точно. По повод на уволнението ми от длъжността учител по философия и гражданско образование в ПГЕЕ-Пловдив, случило се през по-миналата седмица, всякакви хора реагираха всякак, имаше какви ли не реакции, ето сега една, която се получи като коментар под публикацията със заглавие Крещящо несправедлив акт на дискриминация на ценностна, идейна, професионална и политическа основа; откривам, че тази реакция е твърде показателна за това какви феноменално интересни в нравствено отношение хора има в нашето мило отечество; ето, четете, порадвайте се, такава висока степен на очевидна нравствена уродливост не се среща току-така всеки ден:

Анонимен каза: Явно че в БГ доста хора са болни от болестта на "безгрешността" и "вечността". Надали има даскал в БГ, чийто метод на преподаване да не е "революционно нов", "прогресивен" или "безценен". Всички учители в БГ, точно както и докторите, политиците и архитектите, считат себе си за "уникални". Грънчаров е поредният пример!! Уволнили го и ето, как можаха, да уволнят "най- от най"!! Голяма работа, след като си ненужен ще те уволнят, а вие какво искате, до 70 години да преподавате тъпата си философия, която е едно бреме за учениците, особено в средно училище и то по електротехника. (ОЩЕ >>>)

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров ЕРОТИКА И СВОБОДА (с подзаглавие Практическа психология на пола, секса и любовта), 8.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-332-0, 168 стр. Една книга, създадена с цел да облекчи разбирането от младите хора на най-значими за живота проблеми, по които сме длъжни да имаме цялата достижима яснота. Всеки трябва да достигне до своята лична истина, без която трудно се живее, без която животът ни се превръща в абсурд. Книгата ЕРОТИКА И СВОБОДА е написана за тия, които живеят с духа на новото, на завърналия се при себе си човешки живот и на свободата.

Няма коментари: