Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

петък, 30 май 2014 г.

Руският посланик направи непростим дипломатически скандал, веднага да бъде обявен за persona non grata и да си заминава за Москва!




"В интервю за Българското национално Дарик радио посланикът на Русия у нас Исаков официално покани България (де факто и де юре страна-членка на ЕС) да се присъедини към Евразийския съюз на Русия-Казахстан-Беларус. Господинът на секундата да бъде обявен за Persona Non Grata у нас. И на секундата всички политически партии в пространството център-дясно да приемат декларации, осъждащи остро поведението му! Хайде, Реформатори, гласувах за вас, помогнах ви да сте европейски представени. Представете сега на посланика моето мнение. Ще следя за реакцията ви."

Йордан Славейков

Руският посланик дали наистина е дебил - или просто е прекалено нагъл?! Не се ли усещат тия, дето са го сложили на този пост, че такъв наглец е в състояние да настрои целия български народ срещу путинска Русия?! Веднага тоя наглец да си отива в Москва!!!

Ангел Грънчаров

Търсете по книжарниците забележителната книга на философа Ангел Грънчаров ПРЕСЛЕДВАНЕ НА ВРЕМЕТО: Изкуството на свободата, изд. A&G, 2003 г., разм. 21,5/14,5 см., мека подвързия, ISBN 954-8945-88-6, 280 стр., 8.00 лв. Книгата говори за “нещо”, което е близко на всеки един от нас: времето. Тя се опитва да ни насочи към чисто човешкото в него, към неговата ценност за човека. Това, че времето не ни е чуждо и ни изглежда “добре познато”, съвсем не означава, че го разбираме. Нашето предварително познание за времето не навлиза в неговите дълбини, а само докосва повърхността, най-бледата му външност. Съзнанието за време го приема за факт, с който трябва да се “съобразяваме”, но не отива по-нататък и не се задълбочава в неговата тайна. Когато обаче ни запитат А що е време?, почти нищо не можем да кажем: мълчанието е нашият отговор. Тази необичайна и изненадващо понятна философска книга “поглежда” в скритото “зад” мълчанието ни – за времето, живота, свободата.

2 коментара:

Анонимен каза...

Алкохолик сбръчкан!

Jorro Jorrov

Анонимен каза...

Руския посланник си е дебил ....... личи му от всякъде на скапаната физиономия...

Anany Kiurkchiev