Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

понеделник, 9 юни 2014 г.

Аз не съм голям специалист по устройване на отношения с негодници и затова мога само да пожелая Сатана по-скоро да си вземе Путин в Ада




Правозащитница рекомендует украинским властям разорвать дипотношения с властями России. Об этом Валерия Новодворская заявила в интервью gordon.ua.

«Думаю, стоит разорвать дипотношения, как это сделала Грузия. Я не большой специалист по выстраиванию отношений с негодяями, и единственное, чего можно пожелать, так это чтобы поскорее сатана забрал Путина в ад. (ОЩЕ >>>)

Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!  (Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

2 коментара:

Анонимен каза...

да можеше да вземе властта в Русия, жално им маме на комунягите!

Анонимен каза...

НЕ ТРИЙ!

Това са коментари през 2009 за твоята особа, чети!

"17. monarchism - Публикувам тук два коментара, к...
19.05.2009 21:34
Публикувам тук два коментара, които Ангел не поиска да ги пусне в неговия блог. :)
цитирай
18. monarchism - Ангеле, какви чужди клевети? Дв...
19.05.2009 21:35
Ангеле, какви чужди клевети? Двамата сме комуникирали още през 2005 г. Знам ти глупостите, които пишеш от - до. Не ми е нужно чуждо мнение за да те преценя.

Голяма част от главните действащи лица в тези статии, които ми показваш, не са между живите, а останалите не искат и да чуят за теб. Последните, които все още те търсят за нещо са хората от БНРП. Търсят те, защото не знаят какви си ги писал за партията им. Последно като разговарях с Митко Николов той беше невероятно учуден на графоманските ти изпълнения, на антинаци пропагандата и обвиненията по адрес на БНРП. Каза, че Доктора ако разбере какви ги пишеш направо ще те удуши. :)

Янко Янков също не му е до тебе. Последното, което чух за теб бе, че си един завистлив и злонамерен човек.

Вестник "Християндемокрация"? Не се ли списваше този вестник от комуноида Гелеменов?

Остана ти само Григор Симов, който също плюеше преди време и наричаше предател, защото е заел страната на ченгето Румен Воденичаров в НДЗПЧ.

Не ми се мисли какво ли отношение имат към теб личности като Милчо Попов...

Аз ако бях на твое място щях да се откажа от графоманството и да се захвана най-накрая с някаква работа. Смятам, че водката също трябва да я откажеш. Дори олигофрените от "воини на монголския тангра" те изгониха. Достатъчно се излагаше през годините, направи едно достойно нещо и не опорочавай повече националната идея (подобно информатора на ДС - Волен Сидеров) с левичарските си приумици и окултно-теософско-тенгриански небивалици.
цитирай
19. monarchism - Къде са лъжите и полуистините? П...
19.05.2009 21:36
Къде са лъжите и полуистините? Празни приказки не пиша. Колкото до това, какво ме дразни в писанията ти, написах вече - опорочаваш националната идея, правиш се на голям антикомунист, всъщност не си, всеки знае, че си политическа проститутка, загубил си уважението на почти всички политически затворници, лъжеш, манипулираш, изкарваш се жертва, което най-вероятно е свързано с това да изпросиш пари, русофил си, абсолютен левичар, пройдоха, пияница и т.н. Фактически, направо си ми идеологически противник, защото си чист комуняга, нищо че едно време си влизал в централата на БНРП с римски поздрав и вик "Хайл!" ;))

Няма да се учудя ако си търсиш ново поле на изява, където разни неориентирани тийнейджъри да те венцехвалят и да ти се кланят като на "велик колобър", а пък ти след това да ги изпееш на милицията.:))

Или пък отново да излъжеш, че жена ти е починала...

Та, с много неща ме дразниш, затова съвсем добронамерено ти дадох съвет какво да направиш. Ако ти е останало малко доблест ще се вслушаш, което разбира се няма да стане, така че май нишо друго няма да ти остане освен да налагаш цензура, когато ти вадим кирливите ризи. :)

Иначе, бъди здрав.
цитирай
20. nkf - Без съмнение Грънчаров е полити...
19.05.2009 22:17
Без съмнение Грънчаров е политическа проститутка, не веднъж е сменял "възгледите си" на 180%.Но предвид пролетарско-комунистическият му произход не е никак учудващо.Към това , като добавим неуравновесения му характер картината се допълва максимално.
Ти спомена ,че Грънчаров обявил смъртта на жена си.Според теб това може ли да го направи нормален човек?Според мен това може да го направи един изключително циничен мръсник,един нечовек.Наистина аз мислех да допълня темата с описаната туко що случка,но след като и ти я споменаваш, се получава още по-добре.
Ето и връзка към въпросната тема http://www.voininatangra.org/modules/ipboard/index.php?act=ST&f=6&t=2219

А иначе в основната статия ще направя по-подробна извадка,за всеки случай,ако админите на "войни на...ха-хо" решат да затрия темата."