Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

петък, 11 юли 2014 г.

Дали и Небето не остава разочаровано от нас, да, твърде много, предполагам, е разочаровано от нас това бездънно синьо небе...



И в Ловеч от небето са падали ледени едри ледени късове, станал е и там потоп - виж: Бедствено положение в Ловеч заради мощна буря - това вече сякаш не е градушка или дъжд като дъжд, а нещо много повече; не зная как трябва да се нарече когато такива буци лед падат от небето. Страшна работа! Да пази Господ! (ОЩЕ >>>)

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров ЕРОТИКА И СВОБОДА (с подзаглавие Практическа психология на пола, секса и любовта), 8.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-332-0, 168 стр. Една книга, създадена с цел да облекчи разбирането от младите хора на най-значими за живота проблеми, по които сме длъжни да имаме цялата достижима яснота. Всеки трябва да достигне до своята лична истина, без която трудно се живее, без която животът ни се превръща в абсурд. Книгата ЕРОТИКА И СВОБОДА е написана за тия, които живеят с духа на новото, на завърналия се при себе си човешки живот и на свободата.

5 коментара:

Анонимен каза...

Не разсъждавайте като полинезийски дивак от преди Великите географски открития.
Това са природни явления, никакви богове нямат пръст тук. Пораснете.

Ангел Грънчаров каза...

Въпрос на тълкуване и на култура. Моята култура е друга. Аз така разбирам нещата, така ги декодирам. такъв смисъл съзирам в тях. Това, че не можете да мислите като мен не Ви дава основанието да ме наричате "дивак". Щото може да се окаже, че от една друга гледна точка дивакът сте Вие :-) Опитайте се да схванете поне това. Вашата гледна точка няма никакво предимство. Това, че Ваша, не е достатъчно предимство. Разсъждавате като дърт комунист... жалко за Вас. А твърдете, че сте млад човек; младеж с манталитета на на изкукурирал старец от съветското Политбюро. :-)

Анонимен каза...

Не съм млад човек, не знам как ви хрумна. Е, ако броите петдесетака за младост, добре :)

Истината НЕ Е въпрос на тълкуване. Градушката е природно явление и това отдавна е известно.

Анонимен каза...

Според една теория в навечерието на Третата световна война ще се множат природните бедствия и катаклизми. Само че аз не съм суеверен, фаталист или наивник и не базирам анализите си на подобни твърдения. Третата световна война наистина е вероятна в недалечно бъдеще, може би след 5-10 години.

Анонимен каза...

Да, така говорят още от 1945 г :)