Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

неделя, 19 октомври 2014 г.

Я да обявим едно социалистическо съревнование за това кой ще измисли най-прочувствена хвалба за нашия народен кумир?



Дали ще отуча гербоваците от грозно подлизурство пред Б.Борисов? Ето какво направих в тази посока, ето какъв коментар турих на страницата на самия народний кумир:

Колко мило! Я да обявим едно социалистическо съревнование за това кой ще измисли най-прочувствена хвалба за нашия народен кумир?! А, какво ще кажете? Да започнем ли състезанието?! :-) Включете се и вие, а каква ли награда да турим за победителя? Примерно г-н Борисов да тури победителя поне за заместник-министър в кабинета си? Съгласни ли сте? :-)

Това написах там. Да следим сега как ще реагират фалещите. Следете и вие коментарите им. Много ми е интересна реакцията им... :-)

ПОСТСКРИПТУМ: А ето сега и моята фалба, написах я специално за конкурса:

Ангел Грънчаров каза: И ний, и ний се радваме! :-) Г-н Борисов, Вий сте Слънцето, що грее над нас! :-) Дано живеете 10 000 години - за да оправяте вечно родината и народа ни! (Забележка: Ако случайно спечеля конкурса със скромната си фалба, кандидатствам за заместник-министър на образованието и науката! Аз пръв си заплюх този пост, имайте го "напредвид"...)

Търсете по книжарниците забележителната книга на философа Ангел Грънчаров ТАЙНСТВОТО НА ЖИВОТА: Въведение в практическата философия, изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2006 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN-13: 978-954-321-246-0, ISBN-10: 954-321-246-5, 317 стр., 10.00 лв. Авторът тръгва от простия факт, че човекът е живот, че ние сме живи и влюбени в живота същества, от което следва, че по никой начин не бива да му изневеряваме: да си мислим, че сме “нещо повече от това”, че сме “нещо повече от него”. Но човекът е и разбиращо същество, което значи, че не се задоволява с “простата даденост” на непосредствения живот, а непрекъснато търси смисъла, неговата ценност за нас самите. Оказва се, че ние живеем като че ли само затова непрекъснато да търсим себе си, което, от друга страна погледнато, означава, че постигаме себе си само когато свободно “правим” себе си, своето бъдеще, а значи и съдбата си. Пътят на живота у човека изцяло съвпада с пътуването към самия себе си, от което не можем да се откажем...

8 коментара:

Анонимен каза...

А оня нещастен Радан кой го поздрави за неговите "велики постижения" на изборите? Борисов е Политикът. Той е човекът, който Европа познава и уважава. Той е най-подготвен и той трябва да бъде премиер. Просто няма как да кажеш на черното - бяло. Ползотворна неделя, г-н Борисов!

Preslava Kerova

Анонимен каза...

steb sme bate boiko samo gerb.

Jorkata Boriana

Анонимен каза...

Отново адмирации за Вас г-н Борисов! Отново велики хора Ви поздравяват и Ви се възхищават!!! Питам се има ли друг, който да е с по-добри контакти и репутация от Бойко Борисов? Отговорът е Не!

Elena Mi

Анонимен каза...

Радваме се ,че пак победи партия ГЕРБ.С вас сме и вярваме само на вас.

Rumqnka Iordanova

Анонимен каза...

Вие печелите, господин Грънчаров, от това че вие плюете Бойко по-голяма реклама няма...

Ангел Грънчаров каза...

Не плюя, таваришч мерзавец, а фаля :-) има разлика, тъп гербовашки идиотино...

Анонимен каза...

е сега, мерзавец. само заради това, че харесвам герб повече от реформаторите. как го казваше радан - много лично приемате нещата

Ангел Грънчаров каза...

Не защото харесваш Боко си мерзавец, а защото си позволи мерзавщината да излъжеш, че съм бил, видите ли, да плюя Боко. А аз го фаля, има разлика, нали? Привързан съм към истината, затова така реагирах...