Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

четвъртък, 9 октомври 2014 г.

За сетен път се убеждавам, че основателно дадох гласа си за реформаторите!



Чудесно, много силно представяне на Радан Кънев тази сутрин в една национална телевизия, силно съм впечатлен, успя да се представи много убедително, нямам никаква забележка! Браво!

Разумна позиция изрази: Реформаторският блок е готов да подкрепи реформаторско правителство, правителство с ясна реформаторска програма за коалиционно управление, това е нещото, от което РФ няма да отстъпи!

Точно така трябва да се прави, точно така трябва да се действа, впечатлен съм! За сетен път се убеждавам, че с право, че основателно си дадох гласа за реформаторите!

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров БЪЛГАРСКАТА ДУША И СЪДБА (с подзаглавие Идеи към нашата философия на живота, историята и съвременността), , 12.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-375-7, 354 стр. Книгата е новаторски опит за по-цялостно представяне и описание на битуващите в нашето съзнание исторически и "народопсихологични" комплекси, които определят и нашите реакции спрямо съвременните реалности на живота ни. Авторът търси смисъла, който се крие в случващото се с нас самите, изхождайки от предпоставката, че ясното съзнание за това какви сме като индивиди и като нация е основа на така необходимата ни промяна към по-добро. А този е залогът за бъдещия ни просперитет.

6 коментара:

Анонимен каза...

Напротив, последните раздори в РБ говорят по-скоро за това, че гласа за тях е почти хвърлен на вятъра, защото освен ДСБ там всички са боклуци и колаборационисти с посткомунистическата мафия. Трудно е да си представим как ДСБ ще може трайно да съжителства с тях. Освен това ДСБ сбърка и в едно друго отношение: като гледам изборните резултати, мога да предположа, че ДСБ можеше да влезе и самостоятелно в НС, без да има нужда да се коалира с мафията.

Ангел Грънчаров каза...

Това са кагебистко-конспиративистки глупости, претендиращи за "антикомунизъм", но угодни единствено на мафията. На която явно служите...

Анонимен каза...

Това е сбор от хора, жертва на личните си амбиции. Още не са влезнали в Народното събрание и започнаха спорове за глупости. Жалко, много жалко ...

Bacho Кольо каза...

Радан Кънев е интелигентен и най-вече принципен човек.Такива в нашата политическа фауна се броят на пръстите на едната ръка. Би имал всички шансове да израстне като добър политик, ако не беше крайната му рософобия. А това му пречи да се бори за българския национален интерес.

Ангел Грънчаров каза...

Аз пък не разбирам как вий, комунистите, Колю, всичко сте способни да изопачите и да го изкарате обратно на реалното. Първо, откъде-накъде да е "русофоб" Радан Кънев, той е просто, предполагам, комунистофоб, путинофоб, олигархофоб, мафиотофоб, но това съвсем не значи да е "русофоб". Второ, къде е доказано, че националният интерес на България съвпада с руския имперски интерес? Опитай да помислиш, белким ти се прояснят нещата някога... само с догми и клишета не се живее...

Анонимен каза...

да вземат мнозинство, поне относително, пък тогава да редят правителства