Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

четвъртък, 9 октомври 2014 г.

Бареков и Борисов ем се таковат, ем се цаливат: е те това са веке политици от класа!




Натам върви работата в партерните отношения на Бареков с Борисов, които се връщат към корените си от времето, преди Бареков да обърне палачинката и да започне да нарича своя кумир Борисов мутра, престъпник и хлебарка. В интервю за „Труд” вчера „хлебарката” Борисов похвали Бареков, че е станал (изведнъж!) политик от класа.

Пък в ПИК, където е постоянен герой (в буквалния смисъл) от месеци наред, Бареков (отврат!) лигаво отвръща днес на ласкателството, обръщайки палачинката, с готовност да (у)служи на Борисов (отново).

Ама какво се чудя и аз като шопа от вица, който направо се възмущавал от жените: „Я ги таковам, они ме целиват - мен да ме такова некой, главата че му счупим!”.

Какво да се прави, дебела шопска глава имам (наистина поне 5-то поколение явно прост софиянец съм) - такова таковане не го разбирам!

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров ЕРОТИКА И СВОБОДА (с подзаглавие Практическа психология на пола, секса и любовта), 8.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-332-0, 168 стр. Една книга, създадена с цел да облекчи разбирането от младите хора на най-значими за живота проблеми, по които сме длъжни да имаме цялата достижима яснота. Всеки трябва да достигне до своята лична истина, без която трудно се живее, без която животът ни се превръща в абсурд. Книгата ЕРОТИКА И СВОБОДА е написана за тия, които живеят с духа на новото, на завърналия се при себе си човешки живот и на свободата.

Няма коментари: