Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

вторник, 21 октомври 2014 г.

Браво на Анна Баракова, депютатката! Браво и на малоумните ù избиратели, дето я пратиха у Парламенто!



Браво на Анна Баракова, независимата народна представителка, бивша 13/13 от листата на ББЦ! Не им се давай, момиче! Защото те, твоите безцензурни приятели, се изгавриха с тебе. Първо се изгавриха като те набутаха за пълнеж в изборните списъци, знаейки че не ставаш за депутат. След това се изгавриха като те ръчкаха да се откажеш, знаейки че наистина не ставаш за депутат.

Не ставаш ли?! Да не би тези пловдивски тарикати, които подадоха оставка да стават? Да не би те да не са пълнеж на някакво странно партиеподобно сборище? Да не би ББЦ да не прати депутати чак в Европейския парламент за пълнеж? Стой си в Парламента, Анна. Вземи си и котенцето с тебе. Боядисвай си косата с какъвто цвят щеш. Не знаеш чий е паметникът пред Народното събрание... Като дойдеш в София ще научиш.

А твоите бивши съпартийци се надявам да научат, че има нещо като човешко достойнство...

Написа: Cvetan Georgiev

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров ЕРОТИКА И СВОБОДА (с подзаглавие Практическа психология на пола, секса и любовта), 8.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-332-0, 168 стр. Една книга, създадена с цел да облекчи разбирането от младите хора на най-значими за живота проблеми, по които сме длъжни да имаме цялата достижима яснота. Всеки трябва да достигне до своята лична истина, без която трудно се живее, без която животът ни се превръща в абсурд. Книгата ЕРОТИКА И СВОБОДА е написана за тия, които живеят с духа на новото, на завърналия се при себе си човешки живот и на свободата.

2 коментара:

Bacho Кольо каза...

Кой на нейното място би пропуснал подобна възможност?!? Във времена на икономическа и духовна криза да смениш тежката неблагодарна учителска работа! Кой ти го дава?!?
Четири години без задължения, без отговорности, без работно време, без тежки чанти, без тестове, без ученици-олигофрени, без директорски подвиквания, без родители-комплексари и без досадни инспектори-кариеристи?
Четири години безкраен купон, изпълнен с тоалети, прически, "Фурла", маникюр, стилно дамско лаптопче, ... и суета*.
И отгоре на всичко - петкратно увеличение на месечния доход.

С теб съм , учителко любима! Ако се наложи - и зад теб!

*Едно спретнато докторатче за новите евротенденции в областта на педагогиката се разбира от само себе си!

Анонимен каза...

Баракова и Бареков, в първия момент звучи кати шега.