Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

петък, 14 ноември 2014 г.

Окончателният вид на корицата на книгата със заглавие "Изкуството да си учител"





Приемаме поръчки. Който желае да притежава тази книга, може да ми пише на имейла. Книгата ще бъде издадена в ограничен, бутиков тираж, което автоматично я прави библиографска рядкост. :-) Книгите ще бъдат снабдени с собственоръчен автограф на автора. Когато след години екземпляри от тази книга ще бъдат продавани за баснословни суми от аукционна къща Sotheby's вашите наследници завистливо ще гледат и ще ви проклинат, че в този момент не сте си поръчали екземпляр от нея - и по този начин сте ги направили значително по-бедни. :-)

Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!  (Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

5 коментара:

Анонимен каза...

Ако хартията на тая книга има добри абсорбиращи качества, ще си купя една за кенефа.

Анонимен каза...

Грънчаров, тая Анастасова,горката, не може да те търпи вече! За нужника, видиш ли, щяла била да си купи твоята книга. Аз ако бях на твоето място, щях да се страхувам...

Анонимен каза...

Мъ зъщо тъй бйе?!? Зъщо Грънчаров пиши кату анунимен, бйе? Щотуй психупат, затва...

Анонимен каза...

Госпожо Анастасова поне се старайте да се маскирате по-добре. Всички разбират че вие пишете колкото и да си кривите думите.... :)))

Анонимен каза...

Гуспожо Анастасова, за фсички е ясно, че саму вие можете да не сте съгласна с другаря Грънчароф! Засрамети са!