Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

петък, 5 декември 2014 г.

На другаря самодържец Путин, видите ли, му било писнало от българите!



"Трудностите, които създават българските власти, са основната причина Русия да се откаже от проекта "Южен поток"... Писна ми от българите. Със Запада и ЕС зад гърба им ни предизвикват и ни се противопоставят. Отлагат проекта."

Това казал Путин на Ердоган по време на Съвета за сътрудничество на високо равнище Турция-Русия, пише вестник "Хюриет".


Спирането на „Южен поток“ е активно мероприятие на руските служби на наша територия

Путин срещу България!!! Класика в жанра - "Провеждане на мащабно активно мероприятие на руските специални служби на чужда територия"! Така бившият шеф на НСС и председател на вътрешната комисия в парламента ген. Атанас Атанасов разчете заканите на Кремъл да спре преминаването на газовата тръба през България. Според него особено важен елемент на операцията е, че нейният старт бе даден от самия руски президент от... територията на Турция!

Следете само как руската агентурна мрежа в България танцува вече по медиите с приповдигнат тон сякаш "Дядо Иван идва", предупреждава генералът, кой преди 14 години за последен път изгони от нашата страна руски агенти.

Показателно заглавие във един ченгесарски вестник по повода, бел. моя, А.Г.:

Освободителите се жалват на поробителите от освободените

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров БЪЛГАРСКАТА ДУША И СЪДБА (с подзаглавие Идеи към нашата философия на живота, историята и съвременността), , 12.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-375-7, 354 стр. Книгата е новаторски опит за по-цялостно представяне и описание на битуващите в нашето съзнание исторически и "народопсихологични" комплекси, които определят и нашите реакции спрямо съвременните реалности на живота ни. Авторът търси смисъла, който се крие в случващото се с нас самите, изхождайки от предпоставката, че ясното съзнание за това какви сме като индивиди и като нация е основа на така необходимата ни промяна към по-добро. А този е залогът за бъдещия ни просперитет.

3 коментара:

Анонимен каза...

и на нас от него!

Bacho Кольо каза...

"Писна ми от българите. Със Запада и ЕС зад гърба им ни предизвикват и ни се противопоставят."

Всички сериозни български медии, съобщиха, че тези думи са плод на некадърен превод от руски на турски, след това от турски на английски и накрая от английски на български /Дали е направено поради некадърност или нарочно - не е моя работа да предполагам!/

Само фашизоидът, примитивният манипулатор и изпечен лъжец Грънчоров "не разбра", че това не е вярно и с готовност го пусна в блога си.

Анонимен каза...

бачо Кольо и Хлопащата дъска не пропущат да се изходят с коментар.