Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

сряда, 21 януари 2015 г.

Вие, г-н Местан - вие, агент от ДС Павле - лъжете, заплашвате, излъчвате злоба!


Вие лъжете г-н Местан! Не г-н Москов, а вие трябва да си дадете оставката за лъжите ви, изричани в продължение на 25 год.!

Излъгахте, че не сте бил агент на ДС, а се оказахте агент "Павел"! Излъгахте, че сте страдал от Възродителния процес, а се оказа, че когато аз, 17 год. ученик и хилядите като мен деца, бащи, майки, възрастни бяхме унижени и смазани психически, вие, г-н Местан, като агент "Павел" сте бил на страната на ДС!

Вие г-н Местан и вашата партия излъгахте хиляди хора от малцинствата, че сте партията, която ще им защитава правата и свободите, а най-безскрупулно им отнехте въпросните права и свободи! Вие и вашата партия превърнахте смесените райони в гета, където цар, господар и султан е човекът на ДПС!

Вие и вашата партия, г-н Местан, излъгахте хиляди хора от смесените райони, че ще работите за издигането на тяхното благосъстояние, но се оказа, че докато тези региони са най-бедните в страната благодарение на управлението на ДПС, то елитът на ДПС тъне в разкош и благоденствие!


Вашата партия назначаваше калинки и криминалинки във властта с единствената задача да са послушни и да мачкат инакомислещите от редиците на малцинствата!

Вие непрекъснато лъжете, че сте евроатлантическа партия, а същото време ерозирате европейския път на България.
Вие, г-н Местан, лъжете, заплашвате, излъчвате злоба. Заради вашето неистово желание да сте във властта и да разпределяте порции, хиляди хора с различен етнос и вяра са мразени от нашите приятели, етническите българи християни!

Бъдете по-смирени г-н Местан, изхвърлете ненужната злоба в душата си и дайте, доколкото можете и вашия принос за една по-спокойна България, с едни уважаващи и зачитащи се граждани, които милеят за родината си. Ако не го направите, времето няма да ви го прости и ще виждате все повече гърбовете на хората, а не техните лица, на които е изписана болката и разочарованието от вас и вашата партия!

Написа: Асим Ахмед Адемов

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров ЕРОТИКА И СВОБОДА (с подзаглавие Практическа психология на пола, секса и любовта), 8.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-332-0, 168 стр. Една книга, създадена с цел да облекчи разбирането от младите хора на най-значими за живота проблеми, по които сме длъжни да имаме цялата достижима яснота. Всеки трябва да достигне до своята лична истина, без която трудно се живее, без която животът ни се превръща в абсурд. Книгата ЕРОТИКА И СВОБОДА е написана за тия, които живеят с духа на новото, на завърналия се при себе си човешки живот и на свободата.

Няма коментари: