Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

вторник, 20 януари 2015 г.

Ще отпразнувам началото на борбата за нормализиране на теглото ми като ще приготвя утре цяла една тава вкусни банички!


Забелязвам, че съм отворил едновременно две интересни страници (с оглед да ги чета и ползвам по-късно), стоят пред очите ми от седмици вече; ето ги:


Напълнял съм с 10 кг. (!), това е супермного, никога не ми се е случвало досега, ето, за мен тази информация за отслабване е много интересна, важна и полезна.


Ама наистина много съблазнителни изглеждат тия банички за вечно гладната за банички българска душа, нали така? Спор няма, ето, вижте, нека да ви потекат лигите:


Е, в чест на мъките, които ми предстоят около гладуването с оглед да си нормализирам теглото утре решавам да отпразнувам началото на борбата за отслабване като приготвя цяла една тава вкусни банички!

Та да ме сгрява после споменът за тях в гладните вечери по-нататък.

Такива сме ний, философите: антиномични, диалектични, раздираме се от разни житейски и други битийни дилеми, мъчим се да съчетаваме несъчетаемото и т.н., абе и аз не знам какви сме точно; май сме чисто и просто... човеци.

Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!  (Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

Няма коментари: