Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

петък, 13 март 2015 г.

Таваришчи ченгесарски ибрикчии, по-кротко лъжете де, взехте да прекалявате, поспрете се поне малко, нахалството ви не се търпи изобщо!



Ибрикчията Янков, изрекъл въпросната идиотщина, че ДСБ била "новото лице на мафията"


Доган и Местан не са национален проблем, а национален капитал на България, хвали ги Янко Янков

Радан Кънев и ДСБ са новото лице на мафията в България. Това обяви по БНТ депутатът от етническата партия Янко Янков. Думите му идват като отговор от изявление на Радан Кънев, че заплаха за националната сигурност са двете лица на ДПС, а зад тях се крие мафиотска организация.

КРАТЪК МОЙ КОМЕНТАР: Таваришчи ченгета, по-кротко лъжете де, взехте да прекалявате, поспрете се поне малко, нахалството ви не се търпи изобщо?! Безсрамници недни! Иван Костов съвсем правилно ви нарече "проклятието на България", е, вие жестоко му отмъстихте за тия думи, но ето, оказва се, че истината е точно тази, че Костов е бил напълно прав!!!

ТЕРМИНОЛОГИЧНА СПРАВКА: Ибрикът (турски: ibrik; арабски:إبريق, ибрик; персийски:آبریز, абриз от آب, аб със значение на вода и ریز, риз или съд за течности) е съд за вода, който наподобява кана или други съдове за вода с различни размери. Използва се за носене на вода, като особено е популярно използването му за хигиенни нужди - поливане при миене. Използва се в ислямските общества, където е обичайно наличието на ибрик в тоалетните, вместо тоалетна хартия.

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров БЪЛГАРСКАТА ДУША И СЪДБА (с подзаглавие Идеи към нашата философия на живота, историята и съвременността), , 12.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-375-7, 354 стр. Книгата е новаторски опит за по-цялостно представяне и описание на битуващите в нашето съзнание исторически и "народопсихологични" комплекси, които определят и нашите реакции спрямо съвременните реалности на живота ни. Авторът търси смисъла, който се крие в случващото се с нас самите, изхождайки от предпоставката, че ясното съзнание за това какви сме като индивиди и като нация е основа на така необходимата ни промяна към по-добро. А този е залогът за бъдещия ни просперитет.

3 коментара:

Анонимен каза...

Тези 16-милиона ще "отключат" доста конфликти...

Боряна Делчева

Ангел Грънчаров каза...

Тия 16 милиарда (не милиона) нямат отношение към това, съвсем друга е причината... просто ДПС и мафията се чувстват застрашени, щото има опасност лакомата им уста да бъде изтръгната от държавната бозка, тази е причината, тя е близка до ума... стига човек да го ползва по предназначение, говоря за ума...

Анонимен каза...

ДСБ, а още по-малко Премиера някога по някакъв начин са имали общо с някаква мафия…
Рачко Пръдлето