Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

четвъртък, 19 март 2015 г.

Решението на българския Президент да не присъства на военния парад в Москва е продиктувано от най-висши хуманни и ценностни подбуди



Ето какво отвърнах на една крайно арогантна другарка, написал следния коментар по повод на информацията, че президентът Плевнелиев нямало било да иде в Москва (виж Плевнелиев няма да присъства на парада в Москва на 9 май; там пише: Българският президент е поредния държавен ръководител, който отклонява покана на Москва и т.н.); значи вижте първо какво пише въпросната другарка и след това какво аз й отговорих, как аз реагирах на изцепката й:

Вергиния Костадинова каза: ВЕТРОПОКАЗАТЕЛ! Има една война, едни жертви и една Победа, без които и той не би се излюпил, дори и като пъргаво насекомо (което се срамува от светлото)... Хлебарките полазиха Европа.

Ангел Грънчаров каза: Другарко Вергиния Костадинова, понеже си позволявате да хулите българския Президент с крайно непристоен език заради едно негово решение, което е продиктувано от най-висши хуманни и ценностни подбуди (не може съвременен европейски държавник да си позволи да застане редом до агресора Путин и по този начин да способства за пиара на руския диктатор!), та по тази причина Ви изваждам от своя списък. Просто прекалено много се изложихте!

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров ЕРОТИКА И СВОБОДА (с подзаглавие Практическа психология на пола, секса и любовта), 8.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-332-0, 168 стр. Една книга, създадена с цел да облекчи разбирането от младите хора на най-значими за живота проблеми, по които сме длъжни да имаме цялата достижима яснота. Всеки трябва да достигне до своята лична истина, без която трудно се живее, без която животът ни се превръща в абсурд. Книгата ЕРОТИКА И СВОБОДА е написана за тия, които живеят с духа на новото, на завърналия се при себе си човешки живот и на свободата.

2 коментара:

Анонимен каза...

От какво е продиктувано решението на президента, не можем да знаем, понеже не можем да надникнем в душата и мислите му. Може също така да е продукт на чист прагматизъм или пък да е опит да се прави на русофоб, за да печели симпатии сред определени електорални сегменти. Но това няма значение, понеже България по принцип няма място на подобен парад. Те не е воювала със СССР, но въпреки това беше окупирана и й беше наложен комунизъм и не виждам какво има тук за празнуване.

Анонимен каза...

Много право! Остана да ходим на парадите на окупатори и агресори! Браво г-н Президент !!!