Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

понеделник, 27 април 2015 г.

Крайно време е да бъде разобличена изключително опасната пропагандна лъжа, в натрапването на която участват двете тъй свидни отрочета на руско-българската кагебисто-ченгесарска мафия у нас, именно ДПС и АТАКА


Мисля, че е крайно време най-решително и настойчиво да бъде разобличена една изключително опасна пропагандна лъжа, в натрапването на която усърдно се подпомагат двете тъй свидни отрочета на руско-българската кагебисто-ченгесарска мафия у нас (ДПС и АТАКА), а именно лъжата, че ДПС, видите ли, била "турска" партия. Няма нищо турско в тази партия, освен че неколцина ченгета от ДС с турски произход са й водачите; но водещото при тях, разбира се, съвсем не е турското, то е съвсем несъществено, то е подчинен момент, а водещото при тях е именно ченгесарското, кагебисткото, прокремълското.

И тъй, ченгетата и кремълските мекерета, дето се подвизават в ДПС и в АТАКА, изпълнявайки заповеди от един и същ център, усърдно разиграват театъра за някакъв извечен "българо-турски антагонизъм", като разпалването на този измислен конфликт е удобно, естествено, тъкмо за кукловодите, именно за кремълско-кагебистките стратези: България да бъде дестабилизирана чрез разпалване на етнически конфликт по югославския сценарий, та евентуално по този начин да изпадне от ЕС и НАТО, да загуби прозападната си ориентация и отново да бъде натикана в руската евро-азиатска имперска орбита.


Толкова е проста за разбиране тази истина, че ми е неудобно вече да я изтъквам, ала ето, водевилното пропагандно натрапване на упоменатата лъжа продължава да се осъществява усърдно от почти всички медии, с оглед наивниците и малоумниците у нас, които не са малко, да налапат въдицата. Изглежда и доста руски пари се хвърлят за обезпечаването на разпространението на тази медийна лъжа, но това нещо за парите си се подразбира, то е съвсем естествено за рублофилските ченгесарски кръгове у нас...

Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!  (Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

14 коментара:

Анонимен каза...

Там е работата, че не са само ДПС и Атака, де да бяха, а ВСИЧКИ български партии са производни на КГБ, може би донякъде с изключение на ДСБ.

Анонимен каза...

дпс май се преоирентираха от путин към ердоган, което е от трън та на глог.
атаката вече са ясни на всички

Ангел Грънчаров каза...

Не е вярно че ДПС са се били преориентирали към Ердоган, да имате много здраве от мен, тавариш кагебист, но това просто не е вярно. Е, разбира се, Вие трябва да си заслужите надницата, поради което е потребно да лъжете пропагандно както Ви заповядват господарите Ви...

Анонимен каза...

Само че това за ДПС не съм го писал аз – дежурният кагебист според Ангел Грънчаров. Самo първият пост е от мен, а колкото до ДПС – въпреки пропагандата на Атака то няма НИЩО ОБЩО С ТУРЦИЯ, а си е и остава чисто московска креатура. То все пак има обаче отношение към Турция, понеже по заповед на Москва задачата му е да прожектира руско влияние не само в България, а най-вече в Турция, но това не се разбира. В никакъв случай обаче задачата на ДПС не е да служи на турското влияние в България, макар че на моменти Русия и Турция си сътрудничат в България против българския интерес. Въобще Турция за съжаление тръгва по един все по-антизападен, религиозен и авториратен курс и въпрекич все още формано е член на НАТО е почти враг на САЩ и възможен кандидат за Евразийския съюз на Путин.

Ангел Грънчаров каза...

Това, простете, са пълни глупости че Турция е кандидат за Евразийския съюз на Путин. Подобно твърдение означава, че изобщо не сте наясно с реалностите. То е горе-долу същото като да кажете, че, примерно, Японската империя е кандидат за влизане в... Македонската империя със столица Скопие - или нещо подобно, още по-тъпо!

Ангел Грънчаров каза...

Абе Вие в КГБ съвсем сте изкрейзили нещо, нема ли психиатрии наоколо?

Анонимен каза...

Е да, когато живееш зад Луната, няма как да знаеш подобни неща:

Назарбаев продолжает приглашать Турцию в Евразийский союз
06.06 09:42

Ереван /Медиамакс/. Президент Казахстана Нурсултан Назарбаев в очередной раз заявил о том, что Турция может стать ассоциативным членом Евразийского экономического союза.
Как сообщает Центрально-азиатская новостная служба, Назарбаев сказал об этом в Турции по итогам саммита Совета сотрудничества тюркоязычных государств.

Президент Казахстана заявил об отсутствии каких-либо противоречий между Тюркским советом и Евразийским экономическим союзом.

«Евразийский союз является открытым для присоединения других государств. К примеру, Турция и другие страны могли бы в будущем стать ассоциативными членами данного объединения», - сказал Назарбаев.

«Вместе с тем, этот вопрос является прерогативой всех государств – членов Евразийского экономического союза», - отметил президент Казахстана.

Он также сказал, что к союзу планируют присоединиться Армения и Кыргызстан, а ряд других стран проявляют интерес к развитию торговли с объединением.

Ангел Грънчаров каза...

Таваришч кагебистки пропагандист, а на Вас известно ли Ви е че въпросът за това дали Турция ще стане член на Евразийския съюз все пак ще се решава от Турция, а не от Казахстан, не и от Москва? :-) Защо не дадете изявление на турски представител по този въпрос, а ми цитирате бойния си другар от Казахстан Назърбаев? :-)

Анонимен каза...

Разбира се, че се решава в Турция, но все пак е показателно, че няма реакция или опровержение от Анкара на думите на Назърбаев, освен това затоплянето на отношенията между Турция и Русия е несъмнен факт, както и охлаждането на турско-американските отношения. Аз не казвам, че Турция непременно ще стане член на ЕАС, просто изтъквам, че има известни индикации в тази посока. Мога обаче да кажа, че няма никакви индикации, че Англия например би могла да стане член на ЕАС, там нещата са ясни, но с Турция не е така ясно.

Вие обаче не сте в състояние да анализирате обективно, трезво и спокойно, понеже в ума Ви постоянно стои „КГБ, КГБ, КГБ“…

Ангел Грънчаров каза...

Да,глупостите аз не мога да ги анализирам "обективно, трезво и спокойно", така е. И знаете ли коя е причината? Ами просто е: не съм глупак. Между другото с евтина кагебистка пропаганда не е зле да се зафанете на друго място. Точно мен трудно бихте проагитирал. Намерете място, където се събират доказани глупаци. Там пропагандната Ви може и да си намери някоя и друга жертва. Значи Турция щяла да влезе в ЕАС? Бива ви в шегите обаче, спор няма! В шегобийството КГБ е доста напреднало напоследък...

Анонимен каза...

Точно като Вас са постъпили и постъпват западните служби и политици, когато бегълци от КГБ са ги предупреждавали и предупреждават, на тях всичко това също им звучи смешно и неправдоподобно. Това въобще не е шега и нямам намерение да разсмивам никого, но ако на Вас ви е смешно, смейте се. Аз искам само да предупредя, но явно няма полза. Всъщност мисля, че няма вече смисъл да полагам усилия, за да отварям очите на този или онзи, защото вече и без това е късно. Или както пише украинският анализатор Ростислав Ищенко:

„Люди спорят. О Донецке и о Луганске, об Украине и о Новороссии, о планах США на постсоветском пространстве и о надежности союзников России по Евроазиатскому экономическому союзу. В конечном итоге все споры сводятся к одному – устоит ли Россия в глобальном противостоянии с США или будет сломлена. Характерно, что в большинстве своем и обычные граждане, и эксперты, и политики согласны, что победа России неизбежна как крах капитализма, с одним уточнением: если элита не сдаст победу так же, как сдала социализм и СССР.

С моей точки зрения нет никаких оснований считать, что действующее российское руководство способно на капитуляцию или на прекраснодушные невынужденные уступки в горбачевском стиле. Экономика, финансы, доверие населения, расклад сил на мировой арене, квалификация людей, принимающих решения – все играет в пользу России.

… Поэтому можно констатировать следующее:

1. Схватку с Америкой Россия уже практически выиграла. Осталось только оформить победу технически, на что может понадобиться от полутора, до трех лет.

2. Российское руководство не испытывает иллюзий по поводу возможностей компромисса с Вашингтоном и опирается не только на подавляющую поддержку общества (свыше 90%), но и на элитный консенсус (большая часть элиты, за исключением маргинально-либеральных слоев понимает, что сохранение влияния и капиталов возможно лишь в случае победы над Америкой, а главное уже предвкушает, не важно обоснованно или нет, будущий раздел богатейших трофеев).

3.Времени и ресурсов, которыми располагают США слишком мало для того, чтобы переломить ход событий, но вполне достаточно организации исторической случайности «меняющей лицо государства."

Ангел Грънчаров каза...

Не е зле да потърсите помощ при психиатър, щом на хоризонта взе да Ви се мержелее "пълната победа на Русия над световния империализъм" :-) Толкова ли нема психиатри във Вашето градче или село? :-) Наистина, ако не плямпате тия глупости ей-така, без пари, ако вярвате на това, което пишете, това означава, че психиката Ви наистина е в много тежко положение, вече живеете в илюзорен свят, нямащ нищо общо с реалния...

Анонимен каза...

Ами както пише Ищенко, трябва само още малко търпение и ще видим - от 1,5 до 3 години.

Ангел Грънчаров каза...

Абе вий, комуносто-кагебистите, вече поне 80-90 години чакате рухването на Америка и победата на Русия над Америка, колко му е, ще почакате още некоя и друга годинка. И пак няма да дочакате тия ваши тъй дългожданни утопии и илюзии... както не ги дочакахте досега. Чакайте си, като ви е толкова акъла...