Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

четвъртък, 16 април 2015 г.

Ченгесарската руско-българска мафия и олигархия държи под контрола си медиите в България



Преди 5-6 години в жълтия като цяло вестник "Уикенд" се пускаха и нелицеприятни новини за червената мафия и организираната от нея престъпност. Тогава той имаше най-голям тираж (350 000) в България. Тогава агент Димитър (Кеворк Кеворкян, бел. моя, А.Г.) подсказа на червените медийни бонзи да превземат и жълтата преса - за да могат от "жълти позиции" да водят своята отровна антибългарска пропаганда.

Това вече е факт. Сега в "Уикенд" и останалите жълти вестници (като "Галерия" например), които продължават да се четат от иначе апатична и политически неграмотна публика се води истинска психологическа и идеологическа война против демократична България.

Да не говорим, че това се прави и от "сериозната" преса на мафията - т.е. от всички т.н. "сериозни" всекидневници.

Написа: Момчил Дойчев

Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!  (Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

Няма коментари: