Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

неделя, 30 август 2015 г.

Наистина, защо пък нито един бежанец не се обърка да бяга в тъй прекрасния руски Путинистан, а всички бягат само към "скапания" Евросъюз?



Въпрос към евразийци, комунисти, атакисти, русофили и путинофили:

Абе защо сирийските бежанци са се юрнали през планини и морета, през телени ограждения и въоръжена охрана, която ги дебне, рискуват живота си, че и плащат отгоре на всичко хиляди долари на глава за да стигнат до скапания Евросъюз - като прекрасния Путинистан им е на хвърлей разстояние и то само по суша!?

Въпросът зададе: Andrey Antonov‎ (леко редактиран от мен, А.Г.)

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров ЕРОТИКА И СВОБОДА (с подзаглавие Практическа психология на пола, секса и любовта), 8.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-332-0, 168 стр. Една книга, създадена с цел да облекчи разбирането от младите хора на най-значими за живота проблеми, по които сме длъжни да имаме цялата достижима яснота. Всеки трябва да достигне до своята лична истина, без която трудно се живее, без която животът ни се превръща в абсурд. Книгата ЕРОТИКА И СВОБОДА е написана за тия, които живеят с духа на новото, на завърналия се при себе си човешки живот и на свободата.

4 коментара:

Анонимен каза...

Въпроса е с ОГРОМНА трудност към безмозъчни хора! Те не могат да мислят, а и Путю не им е разрешил да мислят, затова е по-точно да се каже, че мислят първосигнално, според заплатата давана от бащицата Путю!

Chavdar Kamenarov

Анонимен каза...

За капак пак Щатите били виновни, защото се опитали с коалиция да спрат клането в Сирия.

Нисим Гершон

Анонимен каза...

"Наистина, защо пък нито един бежанец не се обърка да бяга в тъй прекрасния руски Путинистан, а всички бягат само към "скапания" Евросъюз?"

Въпрос:Как се минава нелегално руска граница?
Отговор:Мъртъв.

Ангел Грънчаров каза...

Ах, колко убедително обяснение! Вие сам ли го измислихте, таваришч, или получихте съответните опорни точки от руските другари? Значи по тази причина че се охранява яко руската граница няма никакви желаещи да избягат в руския рай...