Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

събота, 1 август 2015 г.

Един незададен към г-н Премиеро, но уместен въпрос



Когато се напъваше да печели народната любов Б.Борисов беше заявил нещо, с което, предполагам, спечели сърцата на много наивници; той каза, че политиката била "лайно в целофан", нали си спомняте за това негово велико откритие, нали си спомняте тия негови паметни думи? Е, мина не мина време и той самият стана политик, сиреч, започна да борави с въпросните пакетирани в целофан... отходни продукти.

Едно нещо обаче не мога да разбера: каква е мотивацията му, та толкова много се привърза към политиката нашият народен кумир? Нали уж политиката била мръсна работа, е, какво лично него толкова много го привлича тази работа - ето това ми е интересно да разбера. С какво го привличат толкова тия пакетирани в целофан екскременти? Няма ли да се намери един репортер да го попита за това?

Да му припомни дефиницията за пакетираните в целофан лайна и да му рече: защо тогава стана политик, а, с какво толкова те привлече боравенето с тия въпросните лайна? Интересно ми е какво ще отговори нашият народен кумир. Ей-така, от чист интерес се вълнувам, просто искам да разбера реакцията му...

Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!  (Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

Няма коментари: