Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

неделя, 4 октомври 2015 г.

И аз бих гласувал за такъв немалодушен кандидат!



Демократично мислещите и имащите чувство за национално достойнство софиянци има за кого да гласуват за кмет, ето какво пише той:

Възвръщането на нейното име (на Княжеската градина) е началната стъпка за възстановяване на истинския й облик. Втората решителна стъпка, която трябва да бъде направена, е демонтирането на паметника на съветската армия – грозен монумент, който е превзел това красиво градско пространство. Днес, през градината хората само преминават, бързайки да излязат от тежката му сянка. В крайна сметка, през годините паметникът не само превзе и ограби градината, но раздели и обществото ни, а обществените пространства по замисъл събират и привличат хората, а не ги разделят и подчиняват.

Вили Лилков

И аз бих гласувал за такъв кандидат!

Никой от пловдивските кандидати за кмет не смее да каже нещо за махането на паметника "Альоша". В Пловдив просто няма за кого да гласуваме. За крайно неприятната ситуация в нашия град, обхванат и оплетен здраво в мрежите на мафията и олигархията можете да прочетете поне ето това: ТЕЖКИЯТ ЗАХВАТ НА ЕДНА КЛИКА В ГРАДА ПОД ТЕПЕТАТА.

Търсете по книжарниците забележителната книга на философа Ангел Грънчаров ИЗВОРИТЕ НА ЖИВОТА: вечното в класическата и модерната философия, изд. ИЗТОК-ЗАПАД, февр. 2009 г., 520 стр. Книгата ИЗВОРИТЕ НА ЖИВОТА, външно погледнато, е систематичен курс по философия, в който обаче твърде експресивно се тълкуват и вечните въпроси, вълнуващи човешките същества на тази земя. Подобна форма, именно курс лекции по философия, осигурява на автора така потребната живост, непосредственост и свобода в общуването със съзнанието на читателя. През цялото време той се стреми да бъде близо и да не изневерява на ония неизбежни сърдечни трепети, благодарение на които човекът става човек – и личност, разбира се. Опитва се да приобщава съзнанието на читателя към така вълнуващата мисловност на непреходното, която именно е истинското богатство на човека.

9 коментара:

Анонимен каза...

Путин мобилизира 150 000 младежи.
Абе, русофилите, нещо да мъцнете по въпроса?! Защо се спотайвате?!
Няма ли да се пишете доброволци, бре.
А по-дъртите, ммм?! Що не изпратите синовете си да подкрепят Путин?! Че каква е тази любов?!
Само да ръкопляскате, когато източва България с най-скъпия газ за България, с най-скъпите горива, че и с най-съкпия ток в микса. Щото руски фирми държат ВЕИ-тата.
Ма, ръкопляскайте де.
Ама те синовете ви няма да отидат в Русия. Нито доброволно, нито насила. Ще продължават да искат да бягат на Запад.
Ма, вий ръкопляскайте... Пък Путин да мобилизира.

Georgi Georgiev

Bacho Кольо каза...

По-голям мушморок от В. Лилков РБ не можеше да измиси . Лилков почти 20 год. е член на Столичния съвет. През това време, под маската на колективен орган, този съвет опостуши, изпокраде, изгуби собственост за няколко милиарда лв. Обществените поръчки бяха и в момента са безотказно средство за крадене на народна пара.
Не мога да обвиня този човек, че е крал или , че се облагодетелствал - нямам такива данни. Но че усложливо се е разсейвал или е бил зает с "професурата си", тъкмо когато ставаха най-големите кражби в София и именно с благословията на СОС, това е извън всяко съмнение.

Абсолютно негоден кандидат.

Bacho Кольо каза...

Ма, вий ръкопляскайте... Пък Путин да мобилизира.

Georgi Georgiev

4.10.15 г., 5:46


олигофрен!

Ангел Грънчаров каза...

Щом е против паметника на съветската армия "освободителка" няма начин да не ти е ненавистен, но да го обвиниш в кражби, при положение, че по-големи крадци от комунистите човешката история не познава, е вече свръхнагло. Но знаем, че за комунисто-комуноидите и путинолюбците такова нещо като морал не съществува.

Bacho Кольо каза...

Първо, ти си гнусен и долен лъжец - въобще не сам обвинил В. Лилковв кражби. Нещо , което изрично съм написал.

Второ, не знаех, че и той е против паметника на Съветската армия. Сега вече имам оше един аргумент да твърдя, че Лилков е абсолютно негоден за длъжността кмет на София.

Ангел Грънчаров каза...

Комунист да ме обвинява в "лъжи" при положение, че комунистите са доказано най-големите лъжци в човешката история, е много весело изказване, пораждащо свеж, освежителен смях :-)

Апропо, прочети какво си написал по адрес на В.Лилков и се опитай да сфанеш какви внушения произвеждаш по негов адрес...

Анонимен каза...

АIG, комунистите в Bg са старо поколение... То в BG едва ли има друго освен комунисти... А те са некадърни като аятоласи... Индустриалната революция започна в Англия когато в BG немаше друго освен пастири на кози... И сега тея полутвари се изпоравили и искат да са някой... Е, не става, братя...

Анонимен каза...

Но не сте софиянец и не сте видели колко хубав стана града откакто Йорданка Фандъкова стана кмет. Затуй подкрепям нея. Поздрави!

Ангел Грънчаров каза...

Другарю герберист, Фандъкова ли е оправила града - или европейските пари? :-) Апропо, за "разхубявяването" на София по време на управлението на Боко-Фандъкова по-голямата част от софиянци имат мнение, коренно различаващо се от вашето. Вероятно вие в ГЕРБ имате по-различен вкус...