Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

петък, 9 октомври 2015 г.

Как се преминава руб(л)икона на русофобията - и как путинизмът се бори с глобалния характер на русофобския вирус




Не знам дали наистина социализмът се предава по полов път, както се пошегува един виден другар у нас неотдавна, но че русофобията (няма да я слагам кавички, ще приема за вярно, че е такава) се оказа не просто заразна, а направо световна пандемия.

Погледнете как се развива това (между)народно заболяване и ще видите, че действително става дума за болестта на века. При това се разпространява спонтанно в различни точки на необятната граница на Русия, което говори за глобалния характер на русофобския вирус.

Няма да анализирам русофобията на янките. Там всичко е ясно. Те са комплексари. Завиждат на Русия заради несравнимо по-високия й стандарт практически във всичко, а не само по отношение на руския охолен живот, недостижим за обикновения американец - освен за онези 1 милион (един милион) милионери в Америка. В края на краищата в Русия е измислено електричеството, автомобилът, железницата, компютъра, интернет и т.н. Как да не я мразят простите янки, сбирщина от мигранти? Завиждат на православната, славянската, древна Русия, люлка на евразийската цивилизация, доказала миролюбието си през вековете.

Не си струва лабораторният поглед и върху европейския щам на русофобията. Наречи ги еврогейове и повече не ги обиждай! Не случайно никой руснак не иска да живее сред тях, с изключение на изпратените с проучвателна мисия деца на руския управленски елит, пожертвани от татковците им в името на експеримента как се устоява на еврогейските съблазни, за да добият резистентност и да я пренесат обратно ако някога се завърнат в Родината (на своите хетеросоциални родители). И обратно: на тълпи еврогейските толерасти се натискат да им бъде позволено да напуснат декадентската Европа и да заживеят истински (полово и религиозно) здравословен живот в Русия. Но тя е малка и тясна да побере толкова много, доказано хилави същества, изнежени от липсата на концлагери и здравословно гладуване. Един нищо и никакъв Беломорканал да ги емнат да строят и ще измрат до един за седмица.

Крачим нататък по безподобно дългата граница на Русия…

Източна и централна Европа? Ооо, тук русофобията наистина се предава поколенчески както любовта към вожда в Русия! Племената, населяващи европейската граница на Матушката, независимо дали говорят славянски, румънски или фински, са едно цяло по манталитета си свински: неблагодарници са! При това генетично са такива. Толкова пъти са освобождавани от миролюбивата руска мечка, а налитат като пчели от бутнат кошер да жилят своята мирна благодетелка, която непрекъснато им носи руско-съветски мед и не близва от техния. (Прочети ДО КРАЯ)

КРАТЪК МОЙ КОМЕНТАР: Чудесна дума е измислил Иво Инджев, поклон пред таланта му: Руб(л)икон - идва от Рубикон, нали загряхте? :-) Прочетете отначало до края текста, написан от него, много е остроумен и духовит, цялата му статия е направо шедьовър, възхитителна е, заслужава да се прочете непременно!

Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!  (Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

Няма коментари: