Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

вторник, 1 декември 2015 г.

На фронта на пропагандната война на Русия срещу България нищо ново



Горкият... обърка всичко, с което се захвана! Когато на проклетия почне да не ти върви, значи не ти върви и затова: спирай се, за да не си разбиеш поне главата! Примери в историята колкото щеш. Да, ама Путин не отстъпва, което означава, че сам си подготвя гибелта: на път е да встъпи във война с целия свят!

Добавка: Моят въпрос към един усърден рубладжийски пишурко или към един виден глашатай на водената от Русия пропагандна война срещу европейска България, отправен във фейсбук:

С извинение (или без извинение) да запитам: хубави ли пари дават кагебисто-путинисто-руснаците за разпространяването на антиевропейски настроения сред българите? Гледам, че полагате завидни старания в тази посока, та затова по съвсем естествен начин в съзнанието ми се зароди такъв един въпрос.

Много ми са интересни тарифите. Говори се, че 12 милиона евро руснаците били отделили за да плащат хонорари на разни рубладжийски пишурковци-подлоги, които да плюят по ЕС, САЩ и НАТО.

Та бих желал да получа отговор на въпроса си, любопитно ми е какви са тарифите за един или друг вид услуги в полза на руската пропаганда срещу европейска България...

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров БЪЛГАРСКАТА ДУША И СЪДБА (с подзаглавие Идеи към нашата философия на живота, историята и съвременността), , 12.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-375-7, 354 стр. Книгата е новаторски опит за по-цялостно представяне и описание на битуващите в нашето съзнание исторически и "народопсихологични" комплекси, които определят и нашите реакции спрямо съвременните реалности на живота ни. Авторът търси смисъла, който се крие в случващото се с нас самите, изхождайки от предпоставката, че ясното съзнание за това какви сме като индивиди и като нация е основа на така необходимата ни промяна към по-добро. А този е залогът за бъдещия ни просперитет.

1 коментар:

Анонимен каза...

Генерал Леонид Ивашов: мир становится другим. Он перестает быть однополярным. Путин по сути дела, положил начало освобождению мира от американской диктатуры. Удары по ИГИЛ в Сирии делают Россию одним из геополитических центров мира. Что бы там не говорили, и как бы не критиковали. Китай – экономический лидер, Россия – геополитический. Америка свое первенство начнет терять.