Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

петък, 8 януари 2016 г.

Слави Трифонов и Бойко Борисов са от "един дол дренки", не им вярвам и на една дума!



По моята публикация със заглавие Слави Учиндолский е мераклията за следващ оправяч на България! (тя всъщност е препечатка на и линк към друга статия, с която съм съгласен, не съм правил никакъв свой коментар) някакъв, да го наречем така, таваришч на име ДИМИТРИН ВИЧЕВ е дал линк към прочувствено негово словоизлияние с патетичното заглавие заглавие ИЗБОРЪТ Е САМО ЕДИН - ГРАЖДАНИ ИЛИ ОВЦЕ, с което той призовава обезвереният народ да подкрепи "похвалната инициатива" на Слави Трифонов, призовава гражданите да се подпишат под неговата подписка и прочие, и так далее, и ала-бала. Ето какъв диалог се е получил във Фейсбук по този повод, мисля, че разискваният проблем е важен:

Димитрин Вичев каза: А моята позиция е тази. Вие вярвайте на КОЙто искате. Аз търся път за разбиване на статуквото. Това е една добра възможност.

Томи Томев каза: Разбивачът на статуквото се казва ДСБ.

Spasimir Ignatov каза: Слави Трифонов е здрав член на комунистическата мафия.Ако вземе властта, няма да е никакво разбиване на статуквото.

Димитрин Вичев каза: КОЙ ви налива тия глупости в главата? Медиите на Пеевски. Ченгесаро-комунистическата-русофилистична мофиотска сган. За да бъде непипнато статуквото. Ей затова. Прочетете статията която съм написал, а не повтаряйте като папагали! Мислете, четете! Слави Трифонов ли ви е проблема или Борисов, Доган, Първанов, Миков, агентите на Путин, олигархията и послушните им депутати. Ами чакайте на неволята... И без вас ще стане.

Spasimir Ignatov каза: Не са глупости, Вичев! Слави Трифонов ще е по-лош даже и от Борисов - защото е по-верен на комунистическата мафия от него.

Ангел Грънчаров каза: Споделям позицията на Spasimir Ignatov и на Томи Томев. Слави Трифонов е от същия човешки тип както и Бойко Борисов, както и Бареков - не заслужава капка доверие. Слави и Бойко са от "един дол дренки", не им вярвам и на една дума! Той самият е медийна мутра, как да му повярвам, че щял бил да се бори с властта на мутрата, да не съм идиот че да му повярвам?! Той подобно на Борисов е плод на мафиотско-олигархичното статукво и по тази причина няма начин да не му служи, да не работи за запазването му. Изобщо не е демократ или проевропейски настроен Слави Трифонов и лакомата сган около него, напротив, готови са да изпълняват и най-мръсни поръчки на същата тази руско-българска ченгесаро-мафиотска мафия и олигархия, на която служи и Борисов (това последното съвсем скоро ще го разберат абсолютно всички). Нещата са сериозни, Слави Учиндолский е същото такова уродливо медийно-"политическо" менте както и Борисов, човек трябва да е пълен олигофрен за да му поверва и на една дума само. Толкоз. Аман от наивници в тази наша страна, дето се хващат на думите на пошли и продажни клоуни от типа на Симеон-Борисов-Трифонов-Бареков-Сидеров и вся остальная продажная мафиотская сволочь!

На таваришч Д.Вичев не вярвам нито на една дума. Не сте искрен, шикалкавите, това се усеща, не си мислете, че сме идиоти и че ще Ви се вържем на думите. Написаното от мен за Слави Трифонов се отнася и целия обслужващ персонал около него...

Търсете по книжарниците забележителната книга на философа Ангел Грънчаров ТАЙНСТВОТО НА ЖИВОТА: Въведение в практическата философия, изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2006 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN-13: 978-954-321-246-0, ISBN-10: 954-321-246-5, 317 стр., 10.00 лв. Авторът тръгва от простия факт, че човекът е живот, че ние сме живи и влюбени в живота същества, от което следва, че по никой начин не бива да му изневеряваме: да си мислим, че сме “нещо повече от това”, че сме “нещо повече от него”. Но човекът е и разбиращо същество, което значи, че не се задоволява с “простата даденост” на непосредствения живот, а непрекъснато търси смисъла, неговата ценност за нас самите. Оказва се, че ние живеем като че ли само затова непрекъснато да търсим себе си, което, от друга страна погледнато, означава, че постигаме себе си само когато свободно “правим” себе си, своето бъдеще, а значи и съдбата си. Пътят на живота у човека изцяло съвпада с пътуването към самия себе си, от което не можем да се откажем...

Няма коментари: