Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

петък, 29 януари 2016 г.

Учителите не приемат тая гавра партийната кукувица Кунева да е министър на образованието и науката и заплашват със стачка!



Във фейсбук-групата на учителите ‎Maria Dimitrova‎ е написала следното:

Не приемам номинацията на Меглена Кунева за министър на образованието. Министър ще бъде Даниел Вълчев. Призовавам всички колеги, които наистина мислят за образованието, да изразят мнението си. Да кажем НЕ на ДСеденкари!!!

На което много хора са подкрепили тази позиция; ето и моето изказване по този въпрос:

Радвам се, че сте на това мнение, изцяло споделям! НЕ на Кунева, НЕ на Д.Вълчев, НЕ на ДСеденкарите, заявяваме това, а ако въпреки нашата позиция Боко все пак назначи Кунева за министър, тогава достойният отговор е СТАЧКА! Нова учителска стачка, време е за нея отдавна!


СРАМОТА е лисицата-кукувицата Кунева, марионетка на Царя, на Дмитрич Станишев, сега и на Боко, т.е. на всички правителства метреса, да бъде министър на образованието и науката, ПОЗОР е точно тя да е министър, вече е крайно нагло нея да турят за министър! СТАЧКА!

Още от първия работен ден след ваканцията - СТАЧКА! Ако не стачкуваме в такъв момент, ако понесем гаврата кукувицата Кунева да ни е министър, ние, българските учители, ще се покрием с вечен позор и ще загубим моралното право да бъдем учители!

Търсете по книжарниците забележителната книга на философа Ангел Грънчаров ТАЙНСТВОТО НА ЖИВОТА: Въведение в практическата философия, изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2006 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN-13: 978-954-321-246-0, ISBN-10: 954-321-246-5, 317 стр., 10.00 лв. Авторът тръгва от простия факт, че човекът е живот, че ние сме живи и влюбени в живота същества, от което следва, че по никой начин не бива да му изневеряваме: да си мислим, че сме “нещо повече от това”, че сме “нещо повече от него”. Но човекът е и разбиращо същество, което значи, че не се задоволява с “простата даденост” на непосредствения живот, а непрекъснато търси смисъла, неговата ценност за нас самите. Оказва се, че ние живеем като че ли само затова непрекъснато да търсим себе си, което, от друга страна погледнато, означава, че постигаме себе си само когато свободно “правим” себе си, своето бъдеще, а значи и съдбата си. Пътят на живота у човека изцяло съвпада с пътуването към самия себе си, от което не можем да се откажем...

10 коментара:

Анонимен каза...

В името на стабилността Анна Баракова е приела да стане министър на образованието!

Иван Бедров

Анонимен каза...

Какво разбира Куна от просвета, бе?

Мая Бабанска

Анонимен каза...

Мадам "Йес" - в близките години ще обиколи всички министерства!

Ibrahim Karahasan-Chynar

Анонимен каза...

Хайде сега, пак Боко виновен. Ставате смешни вече...

Teodora Sokolova

Анонимен каза...

Те още не са си представили решението, а вие лавнахте... Не я приемам и аз, нито "седенката".

Цветанка Георгиева

Ангел Грънчаров каза...

Вие сте гербовакини, правилно ли разбрах, та така защищавате вожда си? :-)

Анонимен каза...

Снахата на ЦК ще поеме просветното министерство - Мъка! Мъка! Мъка!

Стойко Стоянов‎

Анонимен каза...

Ега ти! Кунка образователен министър. Тези от РБ май се бъзикат с нас. Сега може да се очакват нова порция глупости. Била дялан камък. Като я представиха, упоменаха, че 10 години е работила в МС при Тодор Живков. След което е била министър при царя, Станишев и при ГЕРБ. Кое и е дясното на Кунка, нека някой активист на РБ да ми каже.

Пейо Делчев

Анонимен каза...

Шокбомба! Образованието в ръцете на силов вицепремиер. Силно образование! :-)

Константин Павлов

Анонимен каза...

Кунева официално е номинирана за просветен министър на Раковски 134 от РБ! Вече няма Задкулисие. Всичко е явно! ДС е адски силна! От нея зависи всичко! Зависимостите са очевадни!

Alexandar Koshnicharov-Gibi