Представена публикация

Занятията в УЧИЛИЩЕТО ПО СВОБОДА

В нашето ОНЛАЙН-УЧИЛИЩЕ тази година провеждаме следните курсове: ПРОБЛЕМИТЕ НА ОБРАЗОВАНИЕТО: Защо учим? Защо учим? (Продължения) Защо...

четвъртък, 25 февруари 2016 г.

Ако си мислим че при младежите няма правила и те правят каквото си искат сме в жестока заблуда


ПОРЕДНА ДИСКУСИЯ С ДЕВЕТОКЛАСНИЦИ ОТ ПМГ

На 23.02.15 г. от името на списание „HUMANUS” и по покана на класният ръководител г-жа Александрова проведох дискусия с ученици от 9 А клас на ПМГ ”Климент Охридски”. Това, което ми прави впечатление и благодарение на което според мен става възможно провеждането на такъв тип събития, е желанието не само на учениците, но и на самите учители и на ръководството, които са отворени и насърчават разговорите на определени теми и споделянето на проблемите от учениците с външен човек. В това отношение гимназията, която през годините се е утвърдила като едно елитно учреждение в града ни, наистина показва висока класа. Поздравления за смелостта да приемат предизвикателството с мене! (ОЩЕ >>>)

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров ЕРОТИКА И СВОБОДА (с подзаглавие Практическа психология на пола, секса и любовта), 8.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-332-0, 168 стр. Една книга, създадена с цел да облекчи разбирането от младите хора на най-значими за живота проблеми, по които сме длъжни да имаме цялата достижима яснота. Всеки трябва да достигне до своята лична истина, без която трудно се живее, без която животът ни се превръща в абсурд. Книгата ЕРОТИКА И СВОБОДА е написана за тия, които живеят с духа на новото, на завърналия се при себе си човешки живот и на свободата.

Няма коментари: