Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

събота, 20 февруари 2016 г.

Руснаците, видите ли, не си били представяли живота без Путин, робът очевидно не си представя живота без веригите!



А ние, позволете ми да запитам, дали не вървим в тази същата посока - след като вече си имаме управник, който се държи досущ като турския падишах, да не кажа нещо по-обидно?! Бил дал пари за еди-какво си, "Аз ви дадох пари, построих ви метро, построих ви магистрали, ще ви дам пари за един-какво си?!", спрял бил "обществени поръчки" за милиард и половина ей-така, сякаш е тъкмо падишах, народът онемява от любовни чувства към него, някои вече открито започнаха да говорят, че Боко ще ни управлява завинаги, щото, видите ли, "друг немало кой да ни управлява", той сам вчера заяви по новините, че "по-добро правителство" от неговото немало и не могло да има! Та по тази причина се питам дали кукловодите не ни гласят съдба, не по-различна от тази на путинските руснаци? Кажете какво мислите, не се смущавайте толкоз: хареса ли ви че си намерихте заместник на своя "Тато" бай ви Тодор Живков? Убаво ли ви е под неговото управление?! Сметате ли го и вие вече за свой "бащица" и "государь"?! Или поне за турски падишах (султан) не го ли смятате вече? Кажете, да чуем, не се смущавайте, кажете това, дето ви е на сърцето... нали сме уж демокрация?!

Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!  (Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

Няма коментари: