Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

събота, 13 февруари 2016 г.

Браво, украинци! За мен е радост за душата да гледам как махате комунистически паметници и особено паметниците на злодея Ленин!



Демонтажа на 6-метровата бронзова скулптура, която стои на висок пиедестал пред градския съвет на Площада на победата в Измаил, започна в 7 часа сутринта по заповед на кмета на града Андрей Абрамченко, в съответствие със закона за декомунизация. Това пише inforesist.org.

Паметникът е издигнат през април 1986 г., направен от осем тона бронз. Създаването на скулптурата и разходите за поставянето на монумента струват на държавата 137 хиляди рубли.


Кратък мой коментар: Това за мен е радост за душата и сърцето: да гледам как махат комунистически паметници и по-специално паметници на злодея Ленин, който е казвал, че е допустимо 90% от населението на Русия да измре - само и само останалите 10% да живеят при комунизма! Сатрапът Сталин се опита да изпълни заръката му, изби към 20-30% от населението на Русия, но не можа да се справи с тежката задача. И има в днешно време уроди, които още се възхищават на Ленин, представяте ли си за какво уродство става дума?!

Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!  (Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

Няма коментари: