Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

вторник, 16 февруари 2016 г.

И ний сме готови да напишем хвалебствена статия за другарката Бокова, другари спонсори, а парите ще ги пожертваме за добро дяло!



По признание на колеги, на които е било предлагано да се включат в кампанията, тарифата за хвалебствена статия за Бокова или подобно интервю с нея е 1 000 лева. Колко взимат началниците на медиите, извън личния хонорар на писарушката, това не ми е известно - шефовете на медиите не си общуват с такива като мен. (Виж: Неосталинистът Путин бие на българска територия неосманиста Ердоган)

Кратък мой коментар: Драги тъй щедри спонсори, понеже наша милост е твърде закъсала за пари поради издаването на непазарни книги и списания, то бихте ли се смилили и над нас, дайте ни 1000 лева (пък и повече парички няма да откажем), пък и ний ще напишем една хвалебствена статия за другарката Бокова, нема да се гнусим я, ако се наложи, ще преглътнем погнусата и пак ще я напишем?! Още повече че ще направим туй нящо за една величава идея или кауза: да спасим от задушаване, от умирание нашите свидни отрочета, списанията ИДЕИ и HUMANUS!

Тъй че ето, господа спонсори на другарката Бокова, моля, свържете се с нас, и ний ще напишем някое и друго хвалебствие за нея, колко му е, при това сами виждате, че не щем тия пари за себе си, нито за забогатяване, а ще ги дадем за една благородна кауза, свързана с подпомагане на духовното и личностното развитие на българската младеж.

Като позаякне духовно и личностно нашата младеж, тогава вече няма да е проблем такива като другарката Бокова да си получат заслуженото; та с оглед на това ето, ний заявяваме готовността си да направим един нравствен компромис и да напишем панегирик в нейна прослава! Няма парите да ги вземат такива като Гоце Първанов, Румен Петков, Соломон Паси и останалите, да не споменавам повече имена на разните медийни мерзавци, дето пишат по поръчка и за пари: тия лапачи си имат предостатъчно пари, а ето, ний яката сме я закъсали...

Търсете по книжарниците забележителната книга на философа Ангел Грънчаров ИЗВОРИТЕ НА ЖИВОТА: вечното в класическата и модерната философия, изд. ИЗТОК-ЗАПАД, февр. 2009 г., 520 стр. Книгата ИЗВОРИТЕ НА ЖИВОТА, външно погледнато, е систематичен курс по философия, в който обаче твърде експресивно се тълкуват и вечните въпроси, вълнуващи човешките същества на тази земя. Подобна форма, именно курс лекции по философия, осигурява на автора така потребната живост, непосредственост и свобода в общуването със съзнанието на читателя. През цялото време той се стреми да бъде близо и да не изневерява на ония неизбежни сърдечни трепети, благодарение на които човекът става човек – и личност, разбира се. Опитва се да приобщава съзнанието на читателя към така вълнуващата мисловност на непреходното, която именно е истинското богатство на човека.

1 коментар:

Анонимен каза...

Искам да попитам как е възможно 26 години след промяната при членство на България в ЕС и НАТО да бъдат издигани отявлени представители на старата комунистическа номенклатура за подобни важни постове, при това от представящо се за дясно, антикомунистическо правителство. А да не би падането на комунизма да е било само инсценировка, да не би членството на България в ЕС и НАТО да е само фикция и да не би българското правителство в действителност да не е антикомунистическо и дясно? И ако всичко това е така, остава най-важният въпрос – за какво беше разигран целият театър с падането на комунизма през 1989?