Представена публикация

Занятията в УЧИЛИЩЕТО ПО СВОБОДА

В нашето ОНЛАЙН-УЧИЛИЩЕ тази година провеждаме следните курсове: ПРОБЛЕМИТЕ НА ОБРАЗОВАНИЕТО: Защо учим? Защо учим? (Продължения) Защо...

неделя, 14 февруари 2016 г.

Книжката със заглавие "Как да стана силна личност?" е достъпна вече и за четене онлайнКак да стана силна личност?

Приемаме поръчки за хартиеното издание. Приятно четене, приятни размисли!

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров ЕРОТИКА И СВОБОДА (с подзаглавие Практическа психология на пола, секса и любовта), 8.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-332-0, 168 стр. Една книга, създадена с цел да облекчи разбирането от младите хора на най-значими за живота проблеми, по които сме длъжни да имаме цялата достижима яснота. Всеки трябва да достигне до своята лична истина, без която трудно се живее, без която животът ни се превръща в абсурд. Книгата ЕРОТИКА И СВОБОДА е написана за тия, които живеят с духа на новото, на завърналия се при себе си човешки живот и на свободата.

3 коментара:

Анонимен каза...

Ти олигофрен ли си бе Грънчаров или си направо ненормален?! Кой ще ти купи книжката след като я публикуваш онлайн?! Как не можеш да загрееш че никой няма да ти я купи като му я предоставяш тук безплатно?! Не че книжката ти заслужава да бъде прочетена де без да съм я чел знам че и пълен боклук!

Анонимен каза...

Предполагам, от книжарницата до техникума могат да се купят всички Ваши книги?

Ангел Грънчаров каза...

Не, предположението Ви е неправилно, в книжарницата до техникума не може да се купи нито една моя книга. Но всяка моя книга може да се купи единствено в книжарницата, която е срещу входа на централната сграда на Техническия университет в Пловдив, сградата, която се намира на улицата зад централната (стара) сграда на Пловдивския университет. Тази малка книжарничка е в блока, който е срещу входа на Техническия университет, вижда се като застанете пред неговия вход и гледате насреща. Там също така могат да се намерят и всички броеве на издаваните от мен философски списания, именно списанията ИДЕИ и HUMANUS. Това е за ония, които искат да си набавят някоя от моите книги в нейното хартиено издание.