Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

петък, 12 февруари 2016 г.

Доган бе употребен за последен път от кръговете на Кремъл на територията на България




Турските власти разследват Доган и Пеевски за контрабанда, ще се намеси и Интерпол

"Приравняването на Ахмед Доган с модела „Кой” в лицето на Делян Пеевски от страна на турските власти, е сериозен удар по партията на мафията ДПС. Забраната на двамата за влизане в Турция не трябва да се разглежда само като политическо отношение. Тя трябва да се разглежда като криминално разследване от страна на турските служби и съдебни власти за контрабандните канали, за които в медиите на южната ни съседка се говори повече от година". Това заяви пред Faкtor.bg бившият зам.-председател на ДПС Осман Октай по повод забрана на турските власти Ахмед Доган и Делян Пеевски да влизат в Турция.

"Една от причините за действията, които предприема Анкара срещу ДПС е че Сотир Цацаров на два пъти е бил предупреден от турска страна българските власти да вземат отношение за контрабандните цигари и прането на пари. Всичко това е първата стъпка за началото на края на модела „Кой”. Случаят със скандала, който се разви в полето на ДПС между Лютви Местан и Ахмед Доган, между проруското и протурското, ще сложи края на този мафиотски модел. В цялата ситуация Таийп Ердоган няма какво друго да направи, освен етно-мафиотската организация да изчезне. Не бих се изненадал, ако на Доган и на Пеевски им бъдат повдигнати обвинения за тези контрабандни канали", категоричен е Октай.

"Когато Цацаров беше на посещение при Ердоган, той е получил достатъчно информация от турските служби за контрабандните цигари и е поискано от нашите партньорски служби да се вземе отношение по повод тези канали. Не беше случайна и изтеклата информация от германските служби във вестник „Шпигел” за това кой е Делян Пеевски в подробна статия. Това е първата стъпка и удар срещу турците, които подкрепят Доган и неговата мафия. Актът не е политически. Ако беше много от хората, близки до Сокола, както и пиарите му, щяха да получат забрана за влизане в Турция", каза още анализаторът.

"Виждаме „играта на съдбата”. В деня когато офицерите на Държавна сигурност, служещи на Кремъл и на Примаков, употребиха държавника Стефан Стамболов и дадоха на негово име награда на своя служител Доган, почетният лидер на ДПС беше обявен за персона „нон-грата” в Турция. Турските власти реагират след като българските си затварят очите за контрабандните канали. Партньорските институции в Европа вече не вярват на нашите служби. Доган оттук нататък няма ход. След като той изцяло възпроизведе опорните точки на Путин в посланието си на коледния купон, бе употребен за последен път от кръговете на Кремъл на територията на България. В една такава ситуация Анкара и Москва ще намерят общ език, но тези, които са останали на барикадата на напрежението, ще платят висока цена", категоричен е Октай.

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров ЕРОТИКА И СВОБОДА (с подзаглавие Практическа психология на пола, секса и любовта), 8.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-332-0, 168 стр. Една книга, създадена с цел да облекчи разбирането от младите хора на най-значими за живота проблеми, по които сме длъжни да имаме цялата достижима яснота. Всеки трябва да достигне до своята лична истина, без която трудно се живее, без която животът ни се превръща в абсурд. Книгата ЕРОТИКА И СВОБОДА е написана за тия, които живеят с духа на новото, на завърналия се при себе си човешки живот и на свободата.

Няма коментари: