Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

петък, 26 февруари 2016 г.

Ний, дето сме българи, не щем да ни пробутват по такъв нагъл начин робуването на интересите на руския империализъм!




Да си русофил в България означава да си българофил. Това заяви Николай Малинов председател на „Национално движение русофили“. Той добави, че движението има над 30 000 члена в своите 212 огранизации. Николай Малинов заяви, че над 70% от българите са русофили, включително и той.

КРАТЪК МОЙ КОМЕНТАР: Излиза, че 79% от българите сме предатели, така ли? :-) Посмали малко де, манго! :-) Много лъжеш ма, руска подлого! Спри се да лъжеш бе, мерзавецо!

Русофилът, сами забелязвате, чисто и просто е най-нагъл национален предател и то от най-долната проба (ако не е платен, ако русофилството му не е парично-рублово мотивирано, т.е. ако принадлежи към категорията на т.н. "полезни идиоти"!): понеже в неговата представа България е нещо като робиня на Русия или е нещо като "продължение" на Русия, е нещо като част от Руската империя, а това, простете, е национално предателство. Тия русофило-рублофилски приказки за това, че руснаците, видите ли, ни били нещо като "кръвни братя", "братушки", "братя-освободители" и прочие са лъжи с цел да се олигави и замаскира националното им предателство.

Достойното отношение към Русия и руснаците предполага те да зачитат нашия национален суверенитет, а не подигравателно да ни считат за своя колония, за своя "исконна Задунайская губерния"! Да си имаме уважението, но ний, дето сме българи, не щем да ни пробутват по такъв нагъл и подъл начин робството, робуването на интересите на руския империализъм. На вас примерно не ви ли е обидно когато руснак каже ето това:

"Курица не птица, а Болгария не заграница!"

И вий ли сте русофилски олигофрен, на който ми става мило на сърцето като чуе тия унизителни думи в руската поговорка? Да ви я преведа ли или сами можете да я разберете?! Както кокошката (курица е кокошка, вие да не си помислихте нещо друго?!) не била птица, така и България за руснаците, видите ли, не била чужбина.

И защо, моля ви се, да не е чужбина?! Как така да не е чужбина България?! Да не ви е България нещо като руска губерния?! Тая просто няма как да стане, таваришчи рублофилски мекерета, да, таваришчи кремльовские завоеватели!!!

Търсете по книжарниците забележителната книга на философа Ангел Грънчаров ИЗВОРИТЕ НА ЖИВОТА: вечното в класическата и модерната философия, изд. ИЗТОК-ЗАПАД, февр. 2009 г., 520 стр. Книгата ИЗВОРИТЕ НА ЖИВОТА, външно погледнато, е систематичен курс по философия, в който обаче твърде експресивно се тълкуват и вечните въпроси, вълнуващи човешките същества на тази земя. Подобна форма, именно курс лекции по философия, осигурява на автора така потребната живост, непосредственост и свобода в общуването със съзнанието на читателя. През цялото време той се стреми да бъде близо и да не изневерява на ония неизбежни сърдечни трепети, благодарение на които човекът става човек – и личност, разбира се. Опитва се да приобщава съзнанието на читателя към така вълнуващата мисловност на непреходното, която именно е истинското богатство на човека.

Няма коментари: