Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

петък, 25 март 2016 г.

Докога със съдбините на нацията ни ще се разпореждат все някакви телевизионни бабаити и навлеци като Бойко Борисов, Слави Трифонов, Волен Сидеров... да изброявам ли още?!



Какъв е този другар проф. Михаил Константинов, чие доверено лице е, че се изказва по абсолютно всички телевизии по абсолютно всички въпроси по всяко време не само на годината, но и на цялата епоха на прехода ни?! Може ли някой да ми даде отговор какво е основанието това лице да се смята за напълно компетентно да говори по всички въпроси?! Този телевизионен феномен просто на нахалството на това лице ли се дължи, този телевизионен навлек сам ли се натиска, или някой го използва за да баламосва "общественото мнение" в страната в удобна за някакви сили и за управляващите посока? Докога ще управляват тази страна само чрез телевизията? Докога със съдбините на нацията ни ще се разпореждат все някакви телевизионни бабаити и навлеци като Бойко Борисов, Слави Трифонов, Волен Сидеров... да изброявам ли още?!

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров ЕРОТИКА И СВОБОДА (с подзаглавие Практическа психология на пола, секса и любовта), 8.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-332-0, 168 стр. Една книга, създадена с цел да облекчи разбирането от младите хора на най-значими за живота проблеми, по които сме длъжни да имаме цялата достижима яснота. Всеки трябва да достигне до своята лична истина, без която трудно се живее, без която животът ни се превръща в абсурд. Книгата ЕРОТИКА И СВОБОДА е написана за тия, които живеят с духа на новото, на завърналия се при себе си човешки живот и на свободата.

7 коментара:

Анонимен каза...

Всеки има право да говори по всяка тема, господине. Чували ли сте за концепцията "свобода на словото"? Чували сте, дръжки...

Ангел Грънчаров каза...

Не, другарко, не съм чувал. Кажете да чуем за какво се отнася тя. Може ли според нея някои привилегировани хора (като въпросния навлек) да узурпират правото да говорят дотам, че да станат нещо като "монополисти на истината", пък в същото време мнението на другите хора изобщо да не се чува? Кажете, разтълкувайте ни своето разбиране, другарко?

Анонимен каза...

Може. Когото телевизията покани, ТОЙ ще говори. Нарича се "свободен пазар". Чували ли сте за тая концепция, гусине? Чували сте, дръжки...

Анонимен каза...

Докато посткомунистическата мафия владее България, това е тривиално. А докога ще я владее? - ами новата система изглежда вече е установена по начин, че никой не може да промени нищо.

Анонимен каза...

Най добре ще отговори на всички тези въпроси този Професор, когато го поканите във вашето предаване г-н Грънчаров.Предполагам няма да ви откаже. И не го жалете, настъпвайте го яко.Той се оказа всестранно развит Професор.

любчо чорбаджийски

Анонимен каза...

Проф. Михаил Константинов е математик и специалист по избирателните системи, които се използват в големите цивилизовани държави. Действително ще бъде интересно за всички ни да направите едно предаване с него.

Radomir Parpulov

Ангел Грънчаров каза...

Разбира се, че той няма да се съгласи да дойде в моето предаване. Той е телевизионна звезда. Той в провинциална телевизия няма да дойде в никакъв случай - под достойнството му е... разбирам човешката психология за да казвам това.