Представена публикация

Занятията в УЧИЛИЩЕТО ПО СВОБОДА

В нашето ОНЛАЙН-УЧИЛИЩЕ тази година провеждаме следните курсове: ПРОБЛЕМИТЕ НА ОБРАЗОВАНИЕТО: Защо учим? Защо учим? (Продължения) Защо...

сряда, 23 март 2016 г.

Призив до централните български медии: моля, изпълнете своя журналистически, граждански и човешки дълг!Току-що изпратих следното писмо до отделите за новини на всички централни медии, сред които БНТ, bTV, Нова ТВ, предаването "Часът на Милен Цветков" и други:


Моля, направете нещо, нарушете пълното медийно и институционално мълчание: става дума за наш сънародник, осъден в Русия по скалъпен процес за "държавна измяна" на 12 години затвор при строг режим! Срамота е да се мълчи! Защо мълчите?!

ДОБАВКА: Моля, подкрепете петицията Спрете съдебния произвол!!!

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров БЪЛГАРСКАТА ДУША И СЪДБА (с подзаглавие Идеи към нашата философия на живота, историята и съвременността), , 12.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-375-7, 354 стр. Книгата е новаторски опит за по-цялостно представяне и описание на битуващите в нашето съзнание исторически и "народопсихологични" комплекси, които определят и нашите реакции спрямо съвременните реалности на живота ни. Авторът търси смисъла, който се крие в случващото се с нас самите, изхождайки от предпоставката, че ясното съзнание за това какви сме като индивиди и като нация е основа на така необходимата ни промяна към по-добро. А този е залогът за бъдещия ни просперитет.

Няма коментари: