Представена публикация

Занятията в УЧИЛИЩЕТО ПО СВОБОДА

В нашето ОНЛАЙН-УЧИЛИЩЕ тази година провеждаме следните курсове: ПРОБЛЕМИТЕ НА ОБРАЗОВАНИЕТО: Защо учим? Защо учим? (Продължения) Защо...

сряда, 16 март 2016 г.

Ето защо руснаците се прекланят толкова пред своите мъчители Сталин и ПутинМомчил Дойчев сподели снимка на Azer Sadeddinoв:

"Ако на руснаците се даде възможност да си изберат водач, те ще изберат най-лъжливия, най-жестокия, най-подлия... Заедно с него ще убиват, грабят, насилват, а после ще стоварят цялата вина върху него. А след време Църквата ще го провъзгласи за светец."

Салтиков-Шчедрин

... Поне от времето на Александър Невски е така... А вече се кланят и целуват икони на Сталин и Путин...

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров ЕРОТИКА И СВОБОДА (с подзаглавие Практическа психология на пола, секса и любовта), 8.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-332-0, 168 стр. Една книга, създадена с цел да облекчи разбирането от младите хора на най-значими за живота проблеми, по които сме длъжни да имаме цялата достижима яснота. Всеки трябва да достигне до своята лична истина, без която трудно се живее, без която животът ни се превръща в абсурд. Книгата ЕРОТИКА И СВОБОДА е написана за тия, които живеят с духа на новото, на завърналия се при себе си човешки живот и на свободата.

1 коментар:

Анонимен каза...

Това обаче е само една хипотеза, понеже в руснаците никога досега, вкл. и след 1991, не са имали възможност да изберат свободно лидера си.