Представена публикация

Занятията в УЧИЛИЩЕТО ПО СВОБОДА

В нашето ОНЛАЙН-УЧИЛИЩЕ тази година провеждаме следните курсове: ПРОБЛЕМИТЕ НА ОБРАЗОВАНИЕТО: Защо учим? Защо учим? (Продължения) Защо...

понеделник, 14 март 2016 г.

Ей, народ поробен, що си тъй заспал: ил живот свободен теб не ти е мил?"Ей, народ поробен,
що си тъй заспал?
Ил живот свободен
теб не ти е мил?"

Стефан Стамболов

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров ЕРОТИКА И СВОБОДА (с подзаглавие Практическа психология на пола, секса и любовта), 8.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-332-0, 168 стр. Една книга, създадена с цел да облекчи разбирането от младите хора на най-значими за живота проблеми, по които сме длъжни да имаме цялата достижима яснота. Всеки трябва да достигне до своята лична истина, без която трудно се живее, без която животът ни се превръща в абсурд. Книгата ЕРОТИКА И СВОБОДА е написана за тия, които живеят с духа на новото, на завърналия се при себе си човешки живот и на свободата.

1 коментар:

Анонимен каза...

Абе хора, докога ще предъвквате баналности отпреди 130 години – разбира се, че Русия идва в България със завоевателни стремежи, а не движена от високи морални пориви да „освободи“ българите и това е азбучна истина, както обаче също е истина, че с помощта на политици като Стамболов и намесата на западните велики сили България впоследствие до голяма степен се еманципира от Русия. Не виждам какво тук има толкова да се обсъжда и коментира.