Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

вторник, 15 март 2016 г.

Ето защо зомбираните от див имперски путинизъм руснаци толкова силно мразят американците и европейците, в това число и нас, българите?



Това твърдение на Катон дали не обяснява пределно понятно защо зомбираните от толкова див и патологичен имперски путинизъм руснаци така силно мразят американците и европейците, в това число и нас, българите (да не говорим пък за украинците)?

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров ЕРОТИКА И СВОБОДА (с подзаглавие Практическа психология на пола, секса и любовта), 8.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-332-0, 168 стр. Една книга, създадена с цел да облекчи разбирането от младите хора на най-значими за живота проблеми, по които сме длъжни да имаме цялата достижима яснота. Всеки трябва да достигне до своята лична истина, без която трудно се живее, без която животът ни се превръща в абсурд. Книгата ЕРОТИКА И СВОБОДА е написана за тия, които живеят с духа на новото, на завърналия се при себе си човешки живот и на свободата.

2 коментара:

Анонимен каза...

Не е точно така. За да разбереш руснаците първо трябва да си живял там и второ да си чел граф Кропоткин. Не всички са такива "зомбирани". Ами в България я погледни в управлението? Простак, до простака, а между тях по някой див селяндур за цвят. Та по тази причина и те са зомбирани от див банкянски тикваризъм или бойковизъм, както искаш тъй му викай. Та мисълта ми е ако искаш да съсипеш един народ и държава, дай да я управлява пожарникар, поткрепен от физкултурници, мутри и милиционери.

Анонимен каза...

Защо да не е така . Колко години руснаците са били свободен народ . Аликсандър II отменя крепостното право някъде втората половина на 19-ти век . Те са вървяли по инерция още 15-20 год . През 1917 идва Ленин и болшевиките . И колко им се събира свобода....има няма 30-40 год. Те не знаят какво е да си свободен човек и да няма бащица да ти каже какво да правиш и какво да мислиш .