Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

сряда, 2 март 2016 г.

Спете спокойно, българи: прекалено тъпи са руските подлоги за да могат да преобърнат естествения ход на историята!




Знаете ли защо руските опити да закрепостят българите като свои слуги са обречени? Ето заради това - слугуващите им другари и другарки тук са тъпи. Илюстрирам този факт с пример по-долу.

От около месец насам се върти в рублофилските медии у нас поръчано интервю с техния началник по кагебистка линия Леонид Решетников, което само по себе си е образец на самопризнание за глупост и нахалство. Същият, обобщавайки по съветско-руски обичай, твърди, че знае точно колко българи били купени от американците. Защото явно съди „по себе си” - по руската вековна традиция хората да бъдат продавани като добитък, макар да не може да обясни защо в условията на свободен избор милиони българи не отиват да работят, живеят и учат в неговата мракобесна империя, а доброволно избират Запада.

Примитивните мисли на кагебиста Решетников, ако имате време за губене, можете да прочете в рублофилския сайт БЛИЦ (позоваващ се на рублофилския Епицентър), а след това да сравните как днес, ЧЕТИРИ СЕДМИЦИ ПО-КЪСНО, техният рублофилски побратим-близнак ПИК публикува същите брътвежи с претенцията, че това било „БОМБА” с днешна дата:

Но най-напред БЛИЦ от 5 февруари: „Руски генерал от разузнаването посочи колко хиляди българи са се продали САЩ” Леонид Решетников обяснява защо все още едни държави играят по свирката на Вашингтон, а други очакват Русия като миротворец Публикувано: 5 февр. 2016, 19:56 | Обновено: 5 февр. 2016


Така че, спете спокойно, деца (на Раковски, Левски, Ботев, Стамболов, Захари Стоянов и прочее български свободолюбиви възрожденци, предупреждавали за опасността от руско иго): прекалено са тъпи слугите на Москва, за да преобърнат естествения ход на историята.

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров СТРАСТИТЕ И БЕСОВЕТЕ БЪЛГАРСКИ (с подзаглавие Кратка психологическа история на съвременна България), изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2008 г., 320 стр. Хронология и феноменология на случилото се след 1989 година, както и вникване във факторите, които определят нашата национална съдба. Книга за нашите лутания по пътищата на свободата, за раждането и пътя на младата българска демокрация, за това какви сме ние, съвременните българи, книга за пропилените ни шансове и за покрусените ни надежди. Но това е една въпреки всичко оптимистична книга, която ни казва, че от нас, гражданите, зависи всичко: ако сме мизерни духом, няма как и да не живеем в бедност. От нашите ценности зависи съществуването, живота ни. Духовната безпътица поражда историческите, пък и сегашните ни нещастия. А растежът на нашите сили - и като индивиди, и като нация - тръгва от освобождаването на съзнанията ни от ония коварни скрупули и дефекти, заради които толкова сме си патили - и за които сме платили тежка цена.

Няма коментари: