Представена публикация

Занятията в УЧИЛИЩЕТО ПО СВОБОДА

В нашето ОНЛАЙН-УЧИЛИЩЕ тази година провеждаме следните курсове: ПРОБЛЕМИТЕ НА ОБРАЗОВАНИЕТО: Защо учим? Защо учим? (Продължения) Защо...

вторник, 1 март 2016 г.

Изглежда Доналд Тръмп ще бъде следващият президент на САЩ - въпреки тоновете мръсотия, с които левите медии го поливат
Доналд Тръмп ще победи защото Хилари Клинтън се ужасява от него

Доналд Тръмп е класически символ на американската мечта – егоист, преследващ парите и успеха, сякаш изскочил от книгите на Айн Ранд.

... Сигурен съм, че забравени от десетилетия врагове ще изплуват от небитието и насърчавани от Х. Клинтън ще нападат неуморно, денонощно Тръмп. Всяка негова слабост, нарушение, недоглеждане, грешка - волна или неволна от миналото ще бъдат използвани без остатък, целенасочено и устремно.

Но Тръмп прекрасно знае как да се защитава и винаги отговаря с тежък удар на удара.

Светът очаква с нетърпение грандиозното зрелище, титанична битка за най-могъщата институция на планетата.

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров ЕРОТИКА И СВОБОДА (с подзаглавие Практическа психология на пола, секса и любовта), 8.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-332-0, 168 стр. Една книга, създадена с цел да облекчи разбирането от младите хора на най-значими за живота проблеми, по които сме длъжни да имаме цялата достижима яснота. Всеки трябва да достигне до своята лична истина, без която трудно се живее, без която животът ни се превръща в абсурд. Книгата ЕРОТИКА И СВОБОДА е написана за тия, които живеят с духа на новото, на завърналия се при себе си човешки живот и на свободата.

Няма коментари: