Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

понеделник, 21 март 2016 г.

Някои от прийомите, използвани от путинистките медийни лъжци във водената пропагандна война срещу Европа




Ще забраняват ли надениците в Германия и ще разрешават ли педофилията в ЕС?

Групата за проследяване на дезинформация в европейските медии East StratCom Task Force бе създадена миналата година към Европейската комисия в Брюксел. Екипът изготвя седмичен бюлетин с най-показателните случаи на разпространение на фалшиви новини. В последния бюлетин East StratCom Task Force синтезира рецептите на антиевропейската дезинформация днес:

Рецепта № 1: Вземете парченце истина и добавете лъжица въображение

Този вид дезинформация се гради върху съществуващи факти, но след това ги изкривява, преиначава и свързва с измислени сюжети, за да получи накрая напълно фалшива история.

Това е основният дезинформационен тренд в последната седмица, през която предизвикателствата пред Европейския съюз да се справи с бежанската криза се изопачават и се предават по крайно некоректен начин.

КАК СЕ ЖИВЕЕ ВЪВ ВОЙНА. ХИБРИДНА ВОЙНА

Така през седмицата много хора в Европа прочетоха, че „бежанската криза е дирижирана от САЩ/ЕС/Израел“ или пък че цялата мигрантска криза е част от по-голям план за разрушаване на европейската култура и унищожаване на европейското население. (Прочети ДО КРАЯ)

Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!  (Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

Няма коментари: