Представена публикация

Занятията в УЧИЛИЩЕТО ПО СВОБОДА

В нашето ОНЛАЙН-УЧИЛИЩЕ тази година провеждаме следните курсове: ПРОБЛЕМИТЕ НА ОБРАЗОВАНИЕТО: Защо учим? Защо учим? (Продължения) Защо...

понеделник, 21 март 2016 г.

Някои от прийомите, използвани от путинистките медийни лъжци във водената пропагандна война срещу Европа
Ще забраняват ли надениците в Германия и ще разрешават ли педофилията в ЕС?

Групата за проследяване на дезинформация в европейските медии East StratCom Task Force бе създадена миналата година към Европейската комисия в Брюксел. Екипът изготвя седмичен бюлетин с най-показателните случаи на разпространение на фалшиви новини. В последния бюлетин East StratCom Task Force синтезира рецептите на антиевропейската дезинформация днес:

Рецепта № 1: Вземете парченце истина и добавете лъжица въображение

Този вид дезинформация се гради върху съществуващи факти, но след това ги изкривява, преиначава и свързва с измислени сюжети, за да получи накрая напълно фалшива история.

Това е основният дезинформационен тренд в последната седмица, през която предизвикателствата пред Европейския съюз да се справи с бежанската криза се изопачават и се предават по крайно некоректен начин.

КАК СЕ ЖИВЕЕ ВЪВ ВОЙНА. ХИБРИДНА ВОЙНА

Така през седмицата много хора в Европа прочетоха, че „бежанската криза е дирижирана от САЩ/ЕС/Израел“ или пък че цялата мигрантска криза е част от по-голям план за разрушаване на европейската култура и унищожаване на европейското население. (Прочети ДО КРАЯ)

Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!  (Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

Няма коментари: