Представена публикация

Ще помогнем ли за лечението на г-н Любен Воденичаров?

Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде раз...

сряда, 9 март 2016 г.

Информация за ония, които искат да си набавят книжките на списанията ИДЕИ и HUMANUS, а също така и някоя от моите книгиВ Пловдив всяка моя книга може да се купи единствено в книжарницата, която е срещу входа на централната сграда на Техническия университет в Пловдив, става дума за сградата, която се намира на улицата зад централната (стара) сграда на Пловдивския университет. Тази малка книжарничка е в блока, който е срещу входа на Техническия университет; вижда се като застанете пред неговия вход и гледате насреща. (Сложил съм червена стрелка на снимката където горе-долу се намира въпросната книжарничка). Там също така могат да се намерят и всички броеве на издаваните от мен философски списания, именно списанията ИДЕИ и HUMANUS.

Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!  (Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

Няма коментари: