Представена публикация

Занятията в УЧИЛИЩЕТО ПО СВОБОДА

В нашето ОНЛАЙН-УЧИЛИЩЕ тази година провеждаме следните курсове: ПРОБЛЕМИТЕ НА ОБРАЗОВАНИЕТО: Защо учим? Защо учим? (Продължения) Защо...

вторник, 8 март 2016 г.

Негово Величество Царь Борисъ III и Ген. Христо Луковъ, 19 май 1939 г.Защо ли е такава грамадна дистанцията в личностно и в морално отношение между бащата и сина? Апропо, синът му днес заедно с патриарха-ченге и с Гоце Първанов е на посещение в... Москва! (За да получат най-вероятно нови нареждания от господарите си.) Каква страшна деградация на царската ни институция олицетворява продажният син на Цар Борис Трети! Защо няма поне капчица от царското достойнство и великолепие на баща си?!

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров ЕРОТИКА И СВОБОДА (с подзаглавие Практическа психология на пола, секса и любовта), 8.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-332-0, 168 стр. Една книга, създадена с цел да облекчи разбирането от младите хора на най-значими за живота проблеми, по които сме длъжни да имаме цялата достижима яснота. Всеки трябва да достигне до своята лична истина, без която трудно се живее, без която животът ни се превръща в абсурд. Книгата ЕРОТИКА И СВОБОДА е написана за тия, които живеят с духа на новото, на завърналия се при себе си човешки живот и на свободата.

Няма коментари: