Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

неделя, 3 април 2016 г.

Видни другари, петоколонници на КГБ и путинска Русия, ги изби на расистки национал-комунизъм



Тия тук на снимката са заплаха за националната ни сигурност.

Първият, на когото ДС службите, подчинени на КГБ дали името Гоце, обяви 2008 година за година на Русия в България (точно тогава, когато България трябваше да отбележи 100-годишнината от обявяването на Независимостта си през 1908!).

Тоя до него калфа заяви, че който обичал Русия, той обичал България (със същата логика можеше да каже: "който е педофил, той обича децата").

Каракачанов, когото майка му кръстила Красимир, а службите - Иван, с което именце е доносничел за VI управление, заяви на всеослушание, че Русия не ни била враг и че "Русия, начело с Путин" била "в голямата политика". И добави: "Това не е Русия на Елцин или Горбачов и европейските лидери трябва да го осъзнаят." Ти да видиш!

Впрочем, навярно по московско нареждане агент Иван поиска оставката на единствения кажи-речи свестен министър в това правителство - министър Ненчев. Вероятно понеже им каза в прав текст: "Никога няма да позволя използването на български военнослужещи в прослава на фалшиви антифашисти – такива, които през март 1941 г. по внушение на Москва отхвърлиха призива на Н. Петков за създаване на антифашистки фронт и се включиха в борбата едва след като тяхната истинска родина – СССР беше нападната от хитлеристите. Тези хора не служеха на своя народ и не се бореха за народовластие, а искаха да наложат мракобесен тоталитарен режим."

А четвъртият поред (Румен Петков) не само развеселяваше журналистите с блестящи духовитости от сорта на: ”Куйович, Муйович, Уйович и всеки, който завършва на тази сакрална сричка”, но и ни направи световно известни, чак се наложи да давам интервю за авторитетния холандски ежедневник Фолкскрант, защото колегите не можеха да проумеят как е възможно министър на вътрешните работи (!) да обядва и вечеря с "оперативно интересни лица" и да не е арестуван.

Обади ми се тогава холандската журналистка и ме помоли да й обясня какво става, а аз казвам: „Добре, представете си – службата за борба с организираната престъпност следи със СРС хора от подземния свят. Става ясно, че две враждуващи групировки от мафията за наркотици ще се срещнат, за да изгладят противоречията си и на срещата ще присъства посредник. Не е установено само кой е посредникът. Заемат позиции и чакат. В уречения час пристигат два джипа, от единия слиза ... министърът на вътрешните работи.” Тук журналистката хлъцна. Аз уточнявам, че това не е сценарий за холивудски филм, а откъс от стенограма и че събитието се е случило през декември 2006 г.. Журналистката хлъцна повторно: „И той продължава да е министър?!?” Годината е 2008. „Да!”, отговарям, - и нямаше да си подаде оставка, ако не беше натискът от ЕС. Сега е народен представител и нито ще бъде арестуван и разследван, нито ще напусне политиката, поне засега. Това са необясними неща, като по Кафка.

Та... да заключим.

Имаше един виц, в който лекарят объркал рецептата и вместо лекарство против разстройство предписал на пациента си таблетки за успокояване. И като му се обадил да се извини за сгрешената рецепта, пациентът отговорил: „А, нищо, докторе! Аз съм ОК! До ушите съм в л....а, но хич не ми пука!”

А сега вече я докараха не само расистката теория на Хитлер, ами са стигнали до точката Рибентроп-Молотов - обединили са демек сталинизма с хитлеризма или социалното инженерство на Сталин с това на Хитлер. Историята се повтаря като фарс.

Даниела Горчева


Различната плодовитост при жените от различните етнически общности е заплаха за националната сигурност. Това притеснение са изразили от ВМРО пред вицепремиера по демографската политика Ивайло Калфин.

Патриотите са притеснени от намаляването на българското население, което се топи с най-бързи темпове в света. Заплаха пред националната сигурност е и промяната на половото съотношение, тъй като застрашава осигуряването на работна сила и намирането на брачни партньори.

Проблем пред националната сигурност е нарастване на дисбаланса в половата структура на население в полза на жените, е заявил лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов.

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров СТРАСТИТЕ И БЕСОВЕТЕ БЪЛГАРСКИ (с подзаглавие Кратка психологическа история на съвременна България), изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2008 г., 320 стр. Хронология и феноменология на случилото се след 1989 година, както и вникване във факторите, които определят нашата национална съдба. Книга за нашите лутания по пътищата на свободата, за раждането и пътя на младата българска демокрация, за това какви сме ние, съвременните българи, книга за пропилените ни шансове и за покрусените ни надежди. Но това е една въпреки всичко оптимистична книга, която ни казва, че от нас, гражданите, зависи всичко: ако сме мизерни духом, няма как и да не живеем в бедност. От нашите ценности зависи съществуването, живота ни. Духовната безпътица поражда историческите, пък и сегашните ни нещастия. А растежът на нашите сили - и като индивиди, и като нация - тръгва от освобождаването на съзнанията ни от ония коварни скрупули и дефекти, заради които толкова сме си патили - и за които сме платили тежка цена.

1 коментар:

Анонимен каза...

И една радостна новина - сутринта Кара Качанов (агент от ДС, филиал на КГБ, с кличка Иван) даде съгласието си да ни бъде президент, защото, българският президент трябва преди всичко, да бъде патриот, и тъй като той е патриот, значи е подходящ за президент. Логично, аргументирано, убедително.

Людмил Чехларов