Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

петък, 8 април 2016 г.

Защо другарят русофил-путинофил Джамбазки не прояви капка мъжество и не се откаже от мръсните евра на толкова ненавистната му Европа?!



Г-н евродепутатът Ангел Джамбазки се е почувствал засегнат от моето скромно мнение, докладвал е краткия ми пост, а пък някой администратор е уважил сигнала му. Клет, клет, клет Джамбазки... Помогнете му с един Share.

Ivan Bedrov

Кратък мой коментар: Да, логично е да се каже това, което казва Иван Бедров, ето, и аз го повтарям: защо другарят русофил-путинофил Джамбазки не ще да прояви капка мъжество и да се откаже от мръсните евра на толкова ненавистната му Европа?!

Търсете по книжарниците забележителната книга на философа Ангел Грънчаров ИЗВОРИТЕ НА ЖИВОТА: вечното в класическата и модерната философия, изд. ИЗТОК-ЗАПАД, февр. 2009 г., 520 стр. Книгата ИЗВОРИТЕ НА ЖИВОТА, външно погледнато, е систематичен курс по философия, в който обаче твърде експресивно се тълкуват и вечните въпроси, вълнуващи човешките същества на тази земя. Подобна форма, именно курс лекции по философия, осигурява на автора така потребната живост, непосредственост и свобода в общуването със съзнанието на читателя. През цялото време той се стреми да бъде близо и да не изневерява на ония неизбежни сърдечни трепети, благодарение на които човекът става човек – и личност, разбира се. Опитва се да приобщава съзнанието на читателя към така вълнуващата мисловност на непреходното, която именно е истинското богатство на човека.

2 коментара:

Анонимен каза...

Гадните евра ти използваме, за да променим ЕС, така както ние искаме. Знаем, че Ви е яд и страх, но не ни пука особено. Не е лошо да се ослушате, огледате и също като тези жалки комформисти, вашите предци, да ни попитате дали може да се присъедините. Докато е време. И без това половината от Вас, вече с изпотено чело и ръчички мънкат и нелепо сричат по темата. Правят се на отговорни и национални. Не че ще ви помогне, но поне е забавно за нас. Не го гледайте и слушайте безделника Владо, титаничния съветник на титаничния Божо. Той работи за нас, ама се прави да Ви заблуждава. Иначе си е в ДС - то, стара пушка, стара бурка. Наше момче, но националисче под либерастко прикритие.

Ангел Джамбазки

Ангел Грънчаров каза...

По путински образец ли ще променяте Европейския съюз, таваришч Джамбазки? Това ли Ви изкомандваха да правите от Москва? Между другото очевидно имате по-сърдечна връзка към "мръсните европейски евра", не се правете на такъв алтруист и идеалист, изобщо не Ви вярвам и на дума... че лъжете непрекъснато Ви личи от всяка дума, не ни подценявайте, разбираме неискреността и лъжливостта Ви...