Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

вторник, 12 април 2016 г.

Министър-председателят на държава в Европейския съюз благодари на частни хайки за лов на хора: докъде го докарахме!




Премиерът Бойко Борисов благодари на гражданските отряди, които се организират да залавят нелегални имигранти, и подчерта, че всяка помощ към държавата е добре дошла. Той все пак уточни, че тези организации не трябва да превишават правата си и закона.

„Лично разговарях с тях, казах им, благодарих им. Изпратих директора на „Гранична полиция“ да се срещне с тях, така че да си координират сигналите и това, което трябва. Държавата е наша, обща. Всеки, който помогне, само едно „благодаря“ заслужава“, каза Бойко Борисов.

Думите му бяха изречени след края на учението в Бургас против засилен миграционен натиск по море, в което се включиха армията и "Гранична полиция", съобщи репортер на OFFNews. (Прочети ДО КРАЯ)


КОМЕНТАРИ:

Krasi Konova каза: Министър-председателят на държава в Европейския съюз благодари на частни хайки за лов на хора!
Докъде го докарахме!

Simeon Ivanov каза: Ей тоя ще ни довърши окончателно като народ!

Георги Христов каза: ББ благодари на башибозука!

Марин Ч. каза: Той Боко си дава сметка що е това фашизъм, национал-комунизъм, башибозук или чисто и просто самоуправство и хулиганство. Главата му е празна като манерка!


Elka Kitcheva каза: От този тъпанар може да се очакват най-невероятни глупости!

Ангел Грънчаров каза: Щом допуснахме министър-председател да ни е една обикновена мутра (и дори продължаваме да я търпим да стои на това място, независимо от всекидневните унижения, на които ни подлага!), то няма защо да се чудим, че тази мутра така горещо подкрепя типично мутренското поведение. Ще ни се наложи да изпием до дъно горчивата чаша - за да си платим цялата цена за глупостта, която направихме!

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров БЪЛГАРСКАТА ДУША И СЪДБА (с подзаглавие Идеи към нашата философия на живота, историята и съвременността), , 12.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-375-7, 354 стр. Книгата е новаторски опит за по-цялостно представяне и описание на битуващите в нашето съзнание исторически и "народопсихологични" комплекси, които определят и нашите реакции спрямо съвременните реалности на живота ни. Авторът търси смисъла, който се крие в случващото се с нас самите, изхождайки от предпоставката, че ясното съзнание за това какви сме като индивиди и като нация е основа на така необходимата ни промяна към по-добро. А този е залогът за бъдещия ни просперитет.

Няма коментари: