Представена публикация

Занятията в УЧИЛИЩЕТО ПО СВОБОДА

В нашето ОНЛАЙН-УЧИЛИЩЕ тази година провеждаме следните курсове: ПРОБЛЕМИТЕ НА ОБРАЗОВАНИЕТО: Защо учим? Защо учим? (Продължения) Защо...

четвъртък, 7 април 2016 г.

Визуална представа за купищата откраднати пари, които Путин е скрил чрез кръстника на дъщеря си виолончелиста РадулгинЗнаете ли колко са 2 милиарда долара? Толкова е скрил в Панама Путин чрез кръстника на дъщеря си виолончелиста Радулгин. Ако бъдат взети в брой в 100 $ банкноти по 1 гр. всяка, това са 20 тона пари!!! Един 12 метров ТИР пълен с 26 европалета със сто доларови банкноти!


Путин по официални данни получава 136 000 $ на година. Тези 2 милиарда долара са му заплатите за 14 700 години!!! Сега представихте ли си какъв крадец и измамник е този и колко са 2 милиарда долара?!?

Димитрин Вичев

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров БЪЛГАРСКАТА ДУША И СЪДБА (с подзаглавие Идеи към нашата философия на живота, историята и съвременността), , 12.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-375-7, 354 стр. Книгата е новаторски опит за по-цялостно представяне и описание на битуващите в нашето съзнание исторически и "народопсихологични" комплекси, които определят и нашите реакции спрямо съвременните реалности на живота ни. Авторът търси смисъла, който се крие в случващото се с нас самите, изхождайки от предпоставката, че ясното съзнание за това какви сме като индивиди и като нация е основа на така необходимата ни промяна към по-добро. А този е залогът за бъдещия ни просперитет.

Няма коментари: